1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο “ατακτούλης” αρχηγός..

Ο “ατακτούλης” αρχηγός..

Selfie με έναν από τους καλεσμένους

Ο αρχηγός της ομάδας, Phil Jagielka, που αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά στην αρχή της σαιζόν, τον τελευταίο καιρό η φόρμα του πάει από το κακό στο χειρότερο, πρόσφατα έδειξε και σημάδια… αταξίας, κάτι που δε μας συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια.

Σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, τελευταία υπάρχει ένα θέμα με τον Wayne Rooney, ο οποίος εμφανίστηκε σε φωτογραφίες στα ΜΜΕ εντελώς μεθυσμένος τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η εθνική της Αγγλίας, μετά τη νίκη επί της Σκωτίας το προηγούμενο βράδυ. Το βράδυ ξεκίνησε με τον Rooney να απολαμβάνει ένα ποτό με τον Jagielka στο μπαρ του ξενοδοχείου. Στο ίδιο ξενοδοχείο λάμβανε χώρα ένας γάμος, και οι καλεσμένοι προσκάλεσαν τους δυο παίκτες στο πάρτι. Οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας αποφάσισαν να.. μαζέψουν τους δυο παίκτες κατά τις 23:00, αλλά οι αυτοί είχαν κέφια και επέστρεψαν στο πάρτι.

Άνθρωπος της Ομοσπονδίας προσπαθεί
να τους μαζέψει, όσο είναι νωρίς…

Τα ξημερώματα, γύρω στις 05:00, ο Rooney κοιμόταν στα κλειδιά του, έξω από την πόρτα του δωματίου του, ενώ όταν οι υπόλοιποι καλεσμένοι ζήτησαν από τον Jagielka να τον βοηθήσει εκείνος απάντησε “No f***in way, ο Wayne πληρώνεται περισσότερο από εμένα, και είναι αρκετά άσχημος και μεγάλος να φροντίσει τον εαυτό του”, ενώ κατά τις 06:00, σύμφωνα με παρόντες βρισκόταν ακόμη στην παρέα με τη νύφη, της οποίας ο σύζυγος κοιμόταν μεθυσμένος στην σουίτα, συνέχιζε να χαριεντίζεται και να λέει στην νύφη(σε ελεύθερη μετάφραση) “τώρα τι ψήνεσαι να κάνεις;”.

Κατόπιν, οι υπόλοιποι καλεσμένοι πήραν άρον άρον τη νύφη και την πήγαν στην προεδρική σουίτα…

Πέρα από τα γεγονότα που που αφορούν τους συγκεκριμένους παίκτες, ένα άλλο περιστατικό με άλλους δύο διεθνείς βγήκε στα media της χώρας, και αφορά τους διεθνείς παίκτες της Liverpool, Jordan Henderson και Adam Lallana, οι οποίοι ταξίδεψαν πάνω από 180 χλμ. περίπου, για να επισκεφθούν ένα strip club, το For Your Eyes Only, και να επιστρέψουν το ίδιο βράδυ!

Μετά από αυτό φαντάζομαι πως η γνωστή ρήση “Το μ@υνί σέρνει καράβι” δε θα τους φαίνεται άγνωστή…

αφησε ενα σχολιο