1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η αγανάκτηση ενός φιλάθλου

Η αγανάκτηση ενός φιλάθλου

Ενώ όλα ξεκίνησαν όμορφα στο χθεσινό βραδινό και προηγούμασταν με 2-0!!!Χάρη σε γκολ που έβαλε ο Moise Kean!!!!!!ΝΑΙ έβαλε επιτέλους το πρώτο του γκολ μετά από 6 μήνες στο λιμάνι!!!!

Είναι σημείο αναφοράς γαρ… Κατά το 70′ ενώ κερδίζαμε 2-0 άλλαξα κανάλι και είπα να ασχοληθώ με άλλο ματς που έβλεπα παράλληλα στο Coppa Italia.. Ε λοιπόν κατά τις 12.30 και ενώ είχα ξεχάσει το δικό μας ματς, λέω ας δω τα σκορ της PL για να δω και το σκορ του Chelsea-Arsenal…και τι να δω??2-2 με τις καρακάξες??? Λοιπόν είδα από τα σχόλια σας πολλά πράγματα, αφού έκατσα και είδα σε ριπλέι και τα 2 γκολ που χάψαμε σαν μικρή ομάδα (που είμαστε? μάλλον…). Το πρόβλημα μας δεν μόνο ο Γάλλος….Το πρόβλημα βρωμεί από το κεφάλι και όταν εννοώ κεφάλι, από τους μανατζαρέους και πάνω!!!!Και εγώ ξέρω στο χωριό μου όταν βρωμεί κεφάλι, κόψει κεφάλι! Άκου Ιρανέ, δεν ξέρω αν είχες την ομάδα της Persepolis FC, μου είναι αδιάφορο…Δεν ξέρω αν έχεις ιδέα από το τόπι, αυτό δεν μου είναι αδιάφορο, κάνεις την πρόσκληση να έρθει ο Αντσελότι, ένας από τους γνωστότερους προπονητές του πλανήτη…ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ???Έμαθα ότι ο κόουτς θέλει τον Άλαν της Νάπολι και λες κάτι γίνεται…Αμ δε…Για το καλοκαίρι λένε!!!ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ???ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ??

Λοιπόν Ιρανέ, σήκω και φύγε όσο είναι νωρίς γιατί δείχνει ότι μόνο καλό δεν κάνεις στην ομάδα! Το ότι έκανες ακριβές μεταγραφές το καλοκαίρι δεν σε κάνει “Αλλάχ”. Μάταιες μεταγραφές το καλοκαίρι με έναν μέτριο προπονητή (για τον Σίλβα ομιλώ)…Που αντί να βρεις ένα σοβαρό προπονητή το καλοκαίρι, καταπιάστηκες με αυτόν και τι πέτυχες? 1 θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού!Ας μην μιλήσω για τον Μπράντς, άλλο φρούτο και αυτό!

Δεν ξέρω ακόμα τι προσπαθεί και πειραματίζεται ο Ancelotti, ειλικρινά, όταν την πήρε την ομάδα ο Duncan, που οι περισσότεροι γκρινιάζατε γιατί δεν έπαιζε 4-3-3 ή 1-5-5 όπως παίζει η Galaxy FC (έλεος δηλαδή) και αρκούνταν στο φτωχό πλήν τίμιο 4-4-2…αλλά σου έπερνε αποτελέσματα και όχι με χωριά αλλά με ομαδάρες, ορίστε τώρα! Δεν είπα ότι φταίει ο Ιταλός, αλλά μέσα σε 1 μήνα τι έχει δει, ή μάλλον τι δεν έχει δει ακόμα πριν φτάσουμε ακόμα πιο κάτω?

Το βαρέλι δεν έχει πάτο μου φαίνεται, εγώ ειλικρινά βαρέθηκα να παρακολουθώ αυτή την ομάδα, όχι γιατί δεν παίζει μπάλα (βασικά μου είναι αδιάφορο) αλλά δεν παίρνει και αποτελέσματα! Ήμαρτον ρε παιδιά, όχι άλλο κάρβουνο!!!Δεν είμαστε χαζοί, ούτε πρόβατα, ούτε ήρθαμε από άλλο πλανήτη και απλός προσγειωθήκαμε και ξυπνήσαμε στο Goodison Park. Δυστυχώς δεν πρεσβεύεται τα βασικά ιδεώδη του συλλόγου μας, εσείς όλοι και οι 18 παίκτες την ομάδα μας!

Αν χρειαστεί με τον Usmanov (αμήν και πότε) να φτιάξουμε μίαν ομάδα από την αρχή κυριολεκτικά, εμένα δε με νοιάζει. Και ας γίνει η ομάδα με 18 παίκτες καινούριους, όπως ένα όμορφο καλοκαίρι του 2004 έγινε στην Chelsea, όταν και αγόρασε ο Ρώσος 12 -13 νέους ποδοσφαιριστές, ΟΝΟΜΑΤΑ όμως και όχι ρολίστες!

Συγγνώμη αν μακρηγόρησα στο άρθρο. Σήμερα απλός έγραψα το άχτη μου και σας το έγραψα! Εμένα δεν μου φταίει ούτε ο Σνάιντερλιν, όυτε ο Μάιντερλιν ούτε ο Κλάιντερλιν. Εμένα μου φταίει η διοίκηση και μόνο!

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας!

αφησε ενα σχολιο