1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο Κούμαν συνεχίζει να

Ο Κούμαν συνεχίζει να πιστεύει

Ο Ροναλντ Κούμαν συνεχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες Ο Ολλανδός είπε χθες μετά το παιχνίδι.

Ήταν δύσκολο , η αρχή μας ήταν εντάξει – ήταν ένα σπουδαίο γκολ από τον Wayne, αλλά ήδη από την αρχή είχαμε κάποιες δυσκολίες να σταματήσουμε τον Sanchez. Είχε σήμερα μεγάλη επιρροή στην κίνηση μεταξύ των γραμμών και δυσκολευόμασταν να τον σταματήσουμε.Ήταν 1-1 στο ημίχρονο και κάναμε αλλαγές για να έχουμε τέσσερις παικτες στην άμυνα για να έχουμε λίγο περισσότερο έλεγχο στην μεσαία γραμμή. Τα πρώτα 10 λεπτά μετά το ημίχρονο ήταν εντάξει και είχαμε μια καλή ευκαιρία.
Στη συνέχεια, στην αντεπίθεση έγινε  το 1-2 και έκανε δύσκολο το παιχνίδι για εμάς και η αποβολή του Gana το έκανε αδύνατο να επιστρέψουμε. Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα.
“Παρά την βαριά ήττα όμως, ο Κούμαν επιμένει ότι παραμένει θετικός, καθώς προσπαθεί να γυρίσει την κατάσταση στην Έβερτον. “Πρόκειται για το πώς βλέπετε αυτή την κατάσταση – αν αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά τότε ίσως δεν υπάρχει λύση, αλλά δεν είναι έτσι.Υπάρχουν φήμες στις εφημερίδες, αλλά είναι φυσιολογικό. Αναφέρθηκα την Παρασκευή ότι είναι φυσιολογικό, επειδή η ομάδα δεν έχει καλή απόδοση, η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Διανοητικά, στην εμπιστοσύνη, στην επιθυμια, η ομάδα πνίγεται και αυτό είναι που πρέπει να αλλάξουμε.”Προσωπικά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να αλλάξω όλη την κατάσταση.

αφησε ενα σχολιο