1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Σημαντική υποστήριξη

Σημαντική υποστήριξη

    Το 90min σε αποκλειστικό του δημοσίευμα, γράφει πως ο Carlo Ancelotti ζήτησε σημαντική υποστήριξη στην μεταγραφική αγορά, εάν στην ομάδα μας επιθυμούν να παραμείνει στο Goodison Park μακροπρόθεσμα.

   Το δημοσίευμα συνεχίζει πως ο Ιταλός ζήτησε επίσης να έχει λόγο σε κάθε μεταφορά παίκτη εντός ή εκτός του συλλόγου, προκειμένου να χτίσει την ομάδα που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις προσωπικές του φιλοδοξίες αλλά και του συλλόγου. 

   Μεταξύ των κορυφαίων στόχων του 61χρονου αυτού του καλοκαιριού είναι ο επιθετικός του Λάτσιο, Ciro Immobile.Ο Immobile έχει σημειώσει 34 γκολ μέχρι στιγμής στην Serie A και με δύο παιχνίδια ακόμ ανα απομένουν και θα μπορούσε ακόμη να φτάσει ακόμα και τα 40 γκολ σε όλους τους αγώνες για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

    Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Ancelotti έχει ήδη καταστήσει σαφές στον Moshiri ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν μεγάλες δαπάνες. Ο Immobile είναι ένας στόχος, αλλά θα χρειαστούν περισσότερα από 50 εκατομμύρια λίρες για να έρθει ο Ιταλός φορ από το Λάτσιο και ο 30χρονος δεν είναι ο μόναδικός παίκτης που θέλει να φέρει ο Ancelotti.

    Σύμφωνα με πηγή του 90min «Ο Farhad έχει τεράστια σχέδια και ο Ancelotti βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων θέλουν να πετύχουν, οπότε εφόσον ζητάει να συμμετάσχει ήταν αναπόφευκτο και λογικό να συμφωνήσει σε αυτό».

   Μπορεί να είναι ένα δύσκολο σενάριο που μοιάζει ακόμα και απίθανό με το financial fair play αλλα δείτε πιο κάτω όχι ότι χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μια καρτέλα με τα χαρακτηριστικά του Ciro Immobile απο το Whoscored και ένα video 

 

αφησε ενα σχολιο