1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τα νούμερα των παικτών

Τα νούμερα των παικτών για τη νέα σαιζόν.

Η Everton, στον απόηχο της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Idrissa Gueye, ανακοίνωσε και τα νέα νούμερα των παικτών για τη σαιζόν που ξεκινά σε 2 εβδομάδες περίπου.

Παράλληλα βγήκαν αρκετές ειδήσεις, σχετικά με το μέλλον κάποιων παικτών στην ομάδα, είτε καλές είτε κακές.

Ο Barkley πλέον παίρνει την φανέλα με μονοψήφιο αριθμό, το 8, κάτι που δείχνει πως πλέον θα αναλάβει και πιο ηγετικό ρόλο. Το ίδιο και ο Deulofeu που πλέον παίρνει το Νο7. Ο πρώτος ανταλλάζει νούμερο με τον Oviedo, ενώ ο δεύτερος παίρνει το νούμερο του McGeady, ο οποίος δεν εμφανίζεται στη λίστα, πράγμα που σημαίνει πως λογικά τελειώνει από την ομάδα σύντομα!

Ο McGeady ανήκει σε μια ομάδα παικτών που δεν εμφανίζονται στη λίστα με τα νούμερα της ομάδας, και όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν. Μαζί με τον McGeady, οι Niasse, ο οποίος μάλλον την κάνει για Τουρκία.

Διαφορετική, αλλά ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση των Luke Garbutt, Leandro Rodriguez και Conor McAleny, οι οποίοι παραμένουν(προς το παρόν) στην U23, αλλά δεν πήραν κάποιο νούμερο, και κανείς δεν εγγυάται για το μέλλον τους. Μπορούν να χρησιμοποιούνται με τη δεύτερη ομάδα αλλά στην ηλικία που βρίσκονται δεν έχουν πολλά περιθώρια. Η μόνη διέξοδος είναι να πάρουν παιχνίδια, και αν τα καταφέρουν, με τον καιρό να μπουν στην πρώτη ομάδα.

Ο νεοαποκτηθείς Gueye παίρνει το νούμερο 17, που πέρυσι άνηκε στον Besic, ο οποίος παίρνει το 21 που άνηκε εδώ και 2,5 αιώνες στον Osman, και ο Stekelenburg το 22 του Piennaar και ο Tarashaj το 24 του Howard.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της U23 που θα μπουν στη λίστα με τα νούμερα για φέτος είναι οι Davis(το 26 αντί του 41, αν θυμάται κανείς ποιος παίκτης βγήκε από την ακαδημία και φορούσε το 26 και έφτασε μέχρι την εθνική Αγγλίας…), Browning, Dowell(το 28 αντί του 51), Holgate, Galloway, Pennington και Grant.

αφησε ενα σχολιο