1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Πιο κοντά στην έξοδο..

Πιο κοντά στην έξοδο..

Πέρα από τις πιθανές προσθήκες στην ομάδα, υπάρχει και έντονη φημολογία για παίκτες, υποψήφιους προς αποχώρηση, και την επέκταση του δανεισμού ενός νεαρού παίκτη της ομάδας.

Πριν μια βδομάδα είχαμε γράψει για την φημολογούμενη πρόταση της Norwich για τον Naismith,και είχαμε αναφέρει πως η αποχώρηση του από την Everton έδειχνε σίγουρη.Την επόμενη μέρα ο Roberto Martinez δήλωνε πως “θα καθίσουμε να συζητήσουμε με τον Steven το καλύτερο για το μέλλον του”. Λεπτομέρειες για τη συζήτηση, αν έγινε ποτέ, φυσικά δε μπορούμε να έχουμε. Η απουσία από τη αποστολή της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι με την Tottenham όμως, έδωσε τροφή για σχόλια, πολλοί ήταν αυτοί κιόλας που έσπευσαν να γράψουν και για πιθανή ανακοίνωση της μεταγραφής ακόμη και σήμερα!

Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, ωστόσο θα είναι εξαιρετικά απρόοπτη η παραμονή του στην ομάδα.

Η είδηση της ημέρας όμως έρχεται από τη Γαλλία, καθώς όπως αναφέρεται στον τύπο της χώρας, η Monaco ενδιαφέρεται να εντάξει τον Kevin Mirallas. Ο ίδιος, όπως είναι λίγο πολύ γνωστό, ενδιαφέρεται να φύγει από την ομάδα, ειδικά φέτος με το Euro το καλοκαίρι, και ενώ έχει χάσει τη θέσει του στη βασική σύνθεση της ομάδας.

Η Monaco ψάχνει τρόπο για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, με όψιον αγοράς το καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται να κινηθεί και για μεταγραφή από τώρα.

Για τον παίκτη ακούγεται πως ενδιαφέρονται και οι West Ham-Tottenham, και ίσως να κινηθούν στην περίπτωση που η Monaco κάνει κρούση για την απόκτηση του.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε η επέκταση του δανεισμού του David Henen στη Fleetwood Town μέχρι το τέλος της σαιζόν. Ο νεαρός Βέλγος παραχωρήθηκε δανεικός τον Νοέμβρη και έκτοτε έχει παίξει σε 6 παιχνίδια, και έχει πετύχει ένα γκολ.

αφησε ενα σχολιο