1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Σε ποιο δρόμο οδεύει

Σε ποιο δρόμο οδεύει η ομάδα? Τι θα κερδίσουμε στο τέλος?

Σάββατο κοντή γιορτή με την Crystal Palace (1η αγωνιστική 0-0). Δεν θέλω να αναπτύξω άλλο για το τι πρέπει να κάνουμε, το οποίο είναι αυτονόητο και αυτό είναι η νίκη. Για το ματς του περασμένου Σαββάτου, δεν θα κρυφτώ, αλλά δεν περίμενα να κερδίσουμε με την καμία! Για μένα θεωρήθηκε ως έκπληξη, όχι γιατί οι Λονδρέζοι είναι φόβητρο αλλά γιατί φοβάμαι εμάς, τόσο απλό!

Μεταγραφές τελικά δεν έγιναν για τους Α Β λόγους. Άρα πορευόμαστε με αυτούς που έχουμε, καλοί κακοί συνεχίζουμε με αυτούς… Μετά την Palace από τις 28 Φεβρουαρίου και μετά έχουμε στη σειρά ματς φωτιά, τα οποία θα δείξουν αν μπορούμε ή όχι να καταφέρουμε να κάνουμε το βήμα και να μιλάμε για Ευρώπη. Πάμε να δούμε αναλυτικά Arsenal (A), Man. Utd (H), Chelsea (A), Liverpool (H)!!Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό υπολογίζω σε 7 ολόκληρους πόντους.

Έχω παρατηρήσει ότι από την έλευση του Ancelotti στις 26 Δεκεμβρίου και έπειτα έχουμε 1 ήττα (Man. City), 2 ισοπαλίες (West Ham, Newcastle) και 4 νίκες (Burnley, Newcastle, Brighton, Watford), όχι άσχημο σε συγκομιδή πόντων (διότι τον έχω κατακρίνει αρκετές φορές).

ΥΓ. Την Κυριακή για το γυναικείο πρωτάθλημα στον αγώνα Everton-Liverpool υπολογίζεται ότι θα έιναι 40.000 άτομα στις κερκίδες!!! Ας μπορέσουν τουλάχιστον να νικήσουν για χάρη των αντρών. Ενημερωτικά να αναφέρω ότι σε σύνολο 12 ομάδων η Everton Ladies είναι στην 5η θέση και η Liverpool Ladies είναι στην 11η θέση σε ισοβαθμία με την τελευταία Bristol City. Οπότε καλό θα ήταν με μία νίκη να τους ρίξουμε ακόμα πιο κάτω στη βαθμολογία!

ΥΓ1. Ακούστηκαν δημοσιεύματα ότι η Man. Utd ετοιμάζει 50 εκατ. λίρες για τον Calvert-Lewin, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να συμβεί αυτό, ειδικά φέτος που είναι σε καλή φόρμα και επιτέλους αποδίδει τα αναμενόμενα και μαζί με τον Richarlison είναι ταιριαστό ντουέτο.

ΥΓ2. Δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι εμείς και η Arsenal κυνηγάει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αμυντικού Gabriel που κοστολογείται στα 30 εκατ. λίρες. Σε θέση εκκίνησης είναι οι Λονδρέζοι λόγω των καλών σχέσεων που έχουν στη μακρά ιστορία τους!  

αφησε ενα σχολιο