1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Κοιτώντας το παρελθόν, χάνουμε

Κοιτώντας το παρελθόν, χάνουμε το μέλλον

Φτάσαμε στη στιγμή που ο Cenk Tosun δόθηκε δανεικός στην Crystal Palace. Ένα γεγονός που αφήνει μεγάλες χαρές στο λιμάνι.

Ξεκινάει ο Carlito το ξεκαθάρισμα του ρόστερ, όμως κινούμαστε αρκετά νωχελικά θα έλεγα. Δηλαδή τι ακριβώς περιμένουν εκεί? Έχουμε φτάσει 15 Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχουμε κάνει κίνηση για κάτι ή ακόμα και να διώξουμε κάποιον…Δηλαδή το πρόβλημα της ομάδας μας ήταν μόνο ο Tosun? Γελάω γοερά με την ακυβέρνητη διοίκησή μας! Το λέω αυτό γιατί όταν θες να μπεις στο παιχνίδι γρήγορα και αθόρυβα, έπρεπε να είχες κλείσει κάποιες τρύπες μπαμ μπαμ πριν σε προλάβουν άλλοι! Διάβασα εχθές ότι ακούγεται το όνομα του Ake, για να τον αγοράσουμε! Ρε μιλάτε σοβαρά? Έχει προτάσεις από τη μισή PL και από κάποιες γερμανικές ομάδες! Σε εμάς θα καταλήξει το παλικάρι…έλεος δηλαδή…

Πάμε στο θέμα του Sidibe, αυτή η παικτούρα ήρθε σε εμάς ως δανεικός με οψιόν αγοράς 12 εκατ., ωραία ως εδώ, όμως υπάρχει σενάριο να τον αγοράσει η Milan το καλοκαίρι, σε περίπτωση που ανακληθεί ο δανεισμός του τώρα. Τι άλλο θα ακούσουμε, δηλαδή τι συμφωνία έκλεισε αυτός ο Brands???Θα το δείτε μάγκες θα τον χάσουμε και αυτόν, όπως χάσαμε και άλλους “δανεικούς” που κάνανε παπάδες!!

Αν θέλουμε να ανέβουμε level αυτά είναι πολύ κομβικά σημεία ενός club για να πας στα ύψη ή στο χαντάκωμα! Ναι οκ χαιρόμαστε με τους τίτλους μας, όταν οι περισσότεροι από εμάς ήταν αγέννητοι. Αλλά με το παρελθόν δεν ζούμε μόνο, το μέλλον ποιος το καθορίζει? Πως θα ανέβει επίπεδο? με το ότι πριν 30 χρόνια πήρα ένα κύπελλο Αγγλίας με τον Αίαντα Γαστούνης? Ας σοβαρευτούμε γιατί τα πράγματα παίρνουν κατρακύλα….Η ομάδα θέλει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, μα σε όλες όμως! Μηδενός εξαιρουμένου. Αναμένουμε περισσότερα αυτή τη βδομάδα, γιατί με το αν και το ίσως κάθε χρόνο παίρνουμε το ChL.

αφησε ενα σχολιο