1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Προειδοποιεί ο Μαρτίνεθ

Προειδοποιεί ο Μαρτίνεθ

Μέτα την απογοητευτική εμφάνιση του σαββάτου κοντρα στην Άρσεναλ, ο manager υπογράμμισε πως οι παίκτες που δεν δείχνουν διάθεση να “πάνε την Έβερτον μπροστά” δεν θα έχουν μέλλον στην ομάδα.

Εννέα παιχνίδια απομένουν στη φετινή κούρσα και πέραν του σημαντικότατου ημιτελικού για το fa cup ο Ίσπανος θέλει να δει όρεξη και νίκες έστω κι αν τα όποια όνειρα της ομάδας για ευρωπαικό εισητήριο μέσω του πρωταθλήματος “έκαναν φτερά” μετά και την τελευταία ήττα στο Goodison.

Ο Martinez προειδοποίησε τους παίκτες του λέγοντας πως θα χρησιμοποιήσει τα εναπομείναντα παιχνίδια ως οδηγό για να εξετάσει το παρόν και το μέλλον κάποιων παικτών στην ομάδα. Σε μεγάλη πίεση ο manager που κινδυνεύει να δει την Έβερτον μας να κάνει αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών εντός έδρας, ενώ είναι ανήμπορος να εξήγησει την ψυχολογική παράλυση των παικτών μας όταν εμφανίζονται στο Goodison Park.

“Έχουμε να παίξουμε κάποια παιχνίδια ακόμη και πέραν του ημιτελικού, και ως Έβερτον θα δώσουμε οτι μπορούμε σε όλα, σε καμία περίπτωση δεν θα αδιαφορήσουμε. Ο ανταγωνισμός για την ενδεκάδα είναι πολύ δυνατός, η προσπάθεια στις προπονήσεις πολύ καλή και γι αυτό δεν περίμενα με τίποτα την εμφάνιση αυτή του σαββάτου. Αυτό ήταν το πιο απογοητευτικό. Ψυχολογικά μέσα στην έδρα μας μας επήρεαζουν τα κάκα αποτέλεσματα αλλά τώρα επηρεαστήκαμε και στην απόδοση μας. Είπαμε οτι πρέπει να πάρουμε τα τέσσερα εντός που είχαμε αλλά πρέπει να παίρνεις τα αποτελέσματα όταν παίζεις καλά και γενικά στην έδρα μας φέτος παίξαμε καλά αν εξαιρέσω το παιχνίδι με την Άρσεναλ το οποίο ήταν τόσο άσχημο όσο αυτό που είχαμε κάνει και με την United αυτή τη χρονιά.”

αφησε ενα σχολιο