1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Οι δανεικοί μας τον

Οι δανεικοί μας τον Νοέμβριο

To Greek-Toffees συνεχίζει να παρακολουθεί την πορεία των δανεικών της Έβερτον στα ξένα πρωταθλήματα και στις 5 πρώτες κατηγορίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου.Μπουντεσλιγκα Γερμανίας

Shani Tarashaj

Χωρίς συμμετοχή τον Νοέμβριο ο Tarashaj που έπασχε απο αμυγδαλίτιδα και υποβλήθηκε σε αμυγδαλοεκτομή.

Πρέμιερ λιγκ Αγγλίας

Brendan Galloway

Συνεχίζει να μην έχει χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα πλεόν να είναι σοβαρό το ενδεχόμενο επιστροφής του όπως γράψαμε εδώ πριν λίγες μέρες .

Τσάμπιονσιπ

Aiden McGeady

Βασικός και στα 3 παιχνίδια της Πρέστον αυτό το μήνα.Είναι βασικό στέλοχος της Πρέστον  γράφεται έντονα πως η Έβερτον θέλει να εκμεταλευτεί τις καλές εμφανίσεις του και να τον πουλήσει μέσα στον Ιανουάριο.

Luke Garbutt 

Πήρε 2 συμμετοχές μετά απο αρκετό καιρό κυρίως γιατί ο παίκτης που βρίσκεται μπροστά του τραυματίστηκε.Η αλήθεια όμως είναι πως όταν δεν υπολογίζεται ως βασική επιλογή στην προτελευταία  Γουιγκάν στην Τσάμπιονσιπ αι βρίσκεται πλέον στα 23 του.Τα περιθώρια στενεύουν΄.

Conor Grant

Ο δανεισμός στην Ιπσούιτς τερματίστηκε με το προπονητή της ομάδας να δηλώνει πως ένοιωθε άσχημα που δεν μπορούσε να δώσει στον Grant τον χρόνο που χρειαζόταν για την ανάπτυξη του.Εκθειασε τον νεαρό λέγοντας ότι είναι επαγγελαμτίας και καλός παίκτης.Ο Grant αγωνίζεται με την U23.

Λιγκ 2Russell Griffiths

Ο 20χρονος παραμένει η βασική επιλογή της Τσελτενχαμ βασικός και τον Νοέμβριο κάτω απο τα δοκάρια της ομάδας με 4 αγώνες

αφησε ενα σχολιο