1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Οργή για τον βανδαλισμό

Οργή για τον βανδαλισμό

   Οργή και αποστροφή προκαλεί η προσπάθεια οπαδών της Λίβερπουλ, να βανδαλίσουν το  άγαλμα του Dixie Dean έξω από το Goodison park.

   Οι περισσότεροι φίλαθλοι συμπεριλαμβανομένων και της πλειονότητας των φίλων της Λίβερπουλ, εξέφρασαν την αηδία τους για το βίντεο οπαδικής καφρίλας που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη
Δευτέρα το απόγευμα και προκάλεσε οργή σε όλη την πόλη του Λίβερπουλ, δείχνοντας μια φωτιά από φωτοβολίδα πάνω από τα πολλά επιδαπέδια αφιερώματα.

   Το περιστατικό έγινε στο αγαπημένο άγαλμα του θρύλου της ομάδας μας στις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Η
περιοχή έξω από το Goodison Park και γύρω απο το άγαλμα, είναι μια περιοχή στην οποία πολλοί φίλοι της Έβερτον τοποθετούν λουλούδια και στεφάνια, ως ένδειξη τιμής για τους αγαπημένους τους που έχουν χάσει.

  Ακόμα και ο CEO της Λιβερπουλ αντέδρασε στο twitter  δημοσιεύοντας, τον Bill Shankly θρυλικό προπονητή της Λίβερπουλ και το Dixie Dean να είναι αγκαλιά σε μια παλιά φωτογραφία προσθέτοντας τη λεζάντα: “Η κοινή μας πόλη, η κοινή μας κληρονομιά.

   Η Έβερτον κυκλοφόρησε μια δήλωση που επιβεβαιώνει ότι βοηθάει την Αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ, να διαλευκάνει το περιστατικό.Ο σύλλογος αποκάλυψε επίσης ότι το μνημείο και τα επιδαπέδια αφιερώματα που βρίσκονται κάτω από αυτά, ευτυχώς δεν υπέστησαν μόνιμη ζημιά κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

αφησε ενα σχολιο