1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Κούμαν: “Κομβική η νίκη”

Κούμαν: “Κομβική η νίκη”

Ο μάνατζερ της ομάδας Ronald Koeman έδωσε συγχαρητήρια στον Oumar Niasse για τα δύο γκολ του και εξέφρασε την άποψη πως αυτή η νίκη ίσως αποδειχτεί κομβική για τη συνέχεια της χρονιάς.

“Μας δίνει περισσότερη ορμή, επιθετικότητα (ο Niasse)…πιστεύω στο 0-1 χρειαζόμασταν ακόμη έναν επιθετικό δίπλα στον Dominic για να πρεσσάρουμε καλύτερα από πριν. Είναι ένας πολύ direct επιθετικός, έχει παρουσία μέσα στην περιοχή, είναι γρήγορος και σκόραρε ένα φοβερό γκολ. Κέρδισε την μπάλα στο κέντρο αρχικά, έπαιξε το 1-2 και στο τέλος σκόραρε. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Oumar γιατί στη ζωή πρέπει να αρπάζεις τις ευκαιρίες και αυτός το έκανε την Τετάρτη και το ξαναέκανε σήμερα. Όταν ένας ποδοσφαιριστής σου αποδίδει στο γήπεδο πρέπει να είσαι ηλίθιος αν δεν τον υπολογίζεις στο μέλλον.

Όσο για το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο, πιστεύω στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Πήραμε την σωστή απόφαση στο 0-1 να αλλάξουμε το σύστημα και να παίξουμε με δύο μπροστά, για να πάρουμε τον έλεγχο και να είμαστε πιο αποφασιστικοί και επιθετικοί. Τελικά κερδίσαμε το παιχνίδι. Κάποιες φορές οι αλλαγές παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού και αυτό έγινε σήμερα και με τις τρείς. Βρισκόμασταν να χάνουμε 0-1 αλλά τα παιδιά δείξανε τρομερό χαρακτήρα και παίξαμε με έναν τρόπο που δεν παίζουμε συνήθως. Πάντα έχεις κάποιες σημαντικές στιγμές μέσα στη χρονιά και πιστεύω αυτή η νίκη ήταν σημαντική θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια”.

αφησε ενα σχολιο