1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Επιθετικότητα και πάθος θέλει

Επιθετικότητα και πάθος θέλει ο Κούμαν

Ο Ολλανδός μάνατζερ δήλωσε πως οι παίκτες του είναι πολύ “μαλακοί” στο γήπεδο και τόνισε πως θέλει να δει περισσότερο “νεύρο” από την Έβερτον.

Χωρίς να προβάλλει κάποιου τύπου δικαιολογίες και χώρις να πει “παραλάβαμε χάος”, ο Κούμαν σε δήλωσεις του στηλίτευσε τον απροκάλυπτα μονοδιάστατο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας τα προηγούμενα χρόνια.

“Υπογράψαμε τον Idrissa γιατί είναι ένας διαφορετικού τύπου μέσος από τους υπόλοιπους που έχουμε, μπορεί να δώσει καινούρια πράγματα στο κέντρο μας. Άλλα και οι υπόλοιποι παίκτες μας πρέπει να παίζουν με μεγαλύτερη επιθετικότητα, μερικές φορές είναι υπερβολικά “άνευροι”.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι τι κάνεις με την μπάλα στα πόδια. Είναι το πόσο συμπαγής είσαι, πως τρέχεις, πως αντιδράς και κάποιες φορές θα είναι και “άχαρο”. Είναι δύσκολο να αφομοιώσουν οι παίκτες τι ακριβώς θέλουμε γιατί αν για τρείς σεζόν παίζεις κιθάρα και ξαφνικά μιά μέρα πρέπει να παίξεις πιάνο, δεν είναι μόνο θέμα ικανοτήτων αλλά και πνευματικής δουλειάς. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πλέον μόνο το άθλημα που έχεις την μπάλα, αλλά και το άθλημα όπου δεν έχεις την μπάλα και πρέπει να βελτιωθούμε κατακόρυφα σ΄αυτό το κομμάτι.”

αφησε ενα σχολιο