1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Έφυγε το ιταλικό λαμόγιο

Έφυγε το ιταλικό λαμόγιο προς το νότο και τη Μαδρίδ, στο καλό λοιπόν! Δε θα μας λείψεις…Ειλικρινά!

Go march for the glory blue toffees….Μία βδομάδα έλειψα από τα κοινά της Έβερτον και έγινε το σώσε…Έφυγε ο “φίλος” μου ο Αντσελότης με προορισμό το Barajas της Μαδρίδ, πως λένε στα ισπανικά “φιλάκια”? Χμμμ Puta la mierda (χαχα)?… και είμαστε στην αναζήτηση καινούριου coach!

Ξανά μανά δηλαδή! Στο ακριβώς προηγούμενο άρθρο είχα γράψει τα μύρια όσα για τον Brands και είχα σώσει τον Ιταλό και τελικά ο φίλος μου Δαμιανός με κάλυψε πλήρως με το άρθρο οχετός πριν 2 μέρες! 

Και ποιους θα πάρουμε δηλαδής? Εδώ γίνεται του μουνιού το πανηγύρι! (Sorry mates γιατί ψιλοβρίζω αλλά με ξέρετε τώρα, μην λέμε τα ίδια again and again) Λοιπόν έχουμε ως τώρα Nuno Espirito Santo, Potter και Galtier. 

Επειδή δε θα πω πάλι για τον Moyes, πόσο τον θέλω, επειδή θα φάω μερικά φάσκελα, δεν θα πω τίποτα για δ’ αύτον! Είμαι στη φάση που θέλω ένα βρετανόσκυλο να κοουτσάρει τον πάγκο της ομάδας μου. Όχι άλλο σανό ρε παιδιά από το εξωτερικό, έλεος δηλαδή με τον κάθε ξένο που διαβάζουμε και ακούμε! 

Εγώ προσωπικά θέλω έναν που να ξέρει τι εστί φιλοσοφία, ιδεολογία της ομάδας και γενικά τι ασπάζεται αυτός ο οργανισμός στο νησί! Θα μας καλείψει ένας ξένος μισθοφόρος πάλι? Ακόμα και ο Santo να έρθει με εμπειρία από Αγγλία, είναι ότι και ο Silva πριν! Θα φέρει όλη τη Σάρα και τη Μάρα από την Πορτογαλία στο Merseyside! Που κουμάντο θα κάνει ο Raiola…Μην είμαστε τόσο χαζοί (το έθεσα πιο εκλαυκευμένα για να μην συχτηρίσω).

Το θέμα είναι ο προπονητής να κλείσει το συντομότερο για να ξεκινήσει δουλειά! Όσον αφορά τώρα τα καμένα χαρτιά που έχουμε στο ρόστερ πρέπει να πουληθούν ή τελοσπάντων να διακοπεί η συνεργασία μαζί τους! Ούτως ή άλλως χαμένοι έχουμε βγει από τον ισολογισμό, βασικά έχουμε γίνει το κορόιδο της καθεμιάς στο θέμα αγοραπωλησίας, δίνοντας μία περιουσία για μεσαίας κατηγορίας ποδοσφαιρστές!

Ας ασχοληθούμε με τις ακαδημίες μας που έχουμε από τις Τοπ της Ευρώπης και μετά να δούμε τι χρειαζόμαστε και σε τι θέση, με έναν ανάλογο παίκτη και όχι 2ης διαλογής!

Εγώ γενικά ως Γιάννης εδώ και 2 χρόνια που γράφω στο blog δεν ασχολούμαι με τα μεταγγραφικά, ούτε περί προπονητών…Τα θεωρώ βαρετά (αχαχαχα), όταν έρθει όποιος έρθει θα κάνω το ανάλογο σχόλιο μου, μέχρι τότε απλά θα παρακολουθώ σαν θεατής! Από αυτά που ανεβάζεται καθημερινά μερικοί, μόνο τον Ρονάλντο και τον Μέσι δεν έχετε φέρει! Ας σοβαρευτούμε λίγο, αυτό έλειπε να πιστεύω τι γράφει ο κάθε ένας από το Σουρινάμ μέχρι την Κίνα! Ακόμα είναι  9 Ιουνίου, βέβαια σε πολλούς αρέσει το καλοκαίρι για τη μεταγραφολογία αλλά εγώ όχι!

αφησε ενα σχολιο