1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τον Οκτώβριο τα σπουδαία

Τον Οκτώβριο τα σπουδαία

  Η Έβερτον αναμενεται να λάβει έγκριση σχεδιασμού για το νέο του γήπεδο τον Οκτώβριο, αποκάλυψε ένα σημαντικό έγγραφο σύμφωνα με την Liverpool Echo.

   Όπως όλα δείχνουν όλα πήγαν λίγο πίσω λόγω της πανδημίας του covid-19 και ο σχεδιασμός, μένει 1-2 μήνες πίσω απο το αρχικό πλάνο.

   Η Συνδυασμένη Αρχή της Πόλης του Λίβερπουλ, έχει κυκλοφορήσει πριν λίγες μέρες το Σχέδιο Οικονομικής Ανάκαμψης μετά τον COVID-19 και το νέο γήπεδο που προτείνουν οι μπλε, στο Bramley-Moore Dock, αποτελεί βασικό μέρος του οράματός τους.

    Εκτιμάται ότι ένα νέο γήπεδο στο Bramley-Moore Dock θα δώσει ώθηση 1 δισεκατομμυρίου £ στην τοπική οικονομία, θα δημιουργήσει 15.000 θέσεις εργασίας, θα βοηθήσει στην προσέλκυση 1,4 εκατομμυρίων επισκεπτών και θα λειτουργήσει ως καταλύτης για σημαντικές αλλαγές στα τμήματα του Liverpool Waters και Ten Streets.

   Η διευθύνων σύμβουλος της Έβερτον, Denise Barrett-Baxendale, αναφέρεται ως βασικη ενδιαφερόμενη στο σχέδιο της Περιφέρειας της Πόλης και τα λεπτομερή έγγραφα εξηγούν ότι σε περίπτωση που το έργο προχωρήσει, τότε θα είναι η μοναδικο μογαλο αναπτυξιακό έργο του ιδιωτικού τομέα στην πόλη,με τις εργασίες  να ελπίζουν να ξεκίνησουν στην προκυμαία πριν από το τέλος του έτους.

αφησε ενα σχολιο