1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Φεύγει ο Bolasie

Φεύγει ο Bolasie

   To Football insider σε αποκλειστικό του δημοσίευμα γράφει πως ο Bolasie θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα τον Ιανουάριο. Έτσι και αλλιώς είναι η τελευταία ευκαιρία για την ομάδα μας να τον πουλήσει παίρνοντας έστω κάτι από τα 25 εκατομμύρια λίρες που έδωσε για να τον αποκτήσει.

   Η Μίντλεσπρο προσπάθησε και την τελευταία μέρα των μεταγραφών στις 16 Οκτωβρίου να αποκτήσει ως δανεικό τον Κονγκολέζο εξτρέμ αλλά η συμφωνία κατάρρευση μια και δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν τα γραφειοκρατικά της μετακίνησης. Πηγή μέσα από την Μίντλεσμπρο αποκάλυψε την νέα κίνηση που ετοιμάζεται να κάνει η ομάδα του Neil Warnock που είναι μεγάλος θαυμαστής του Bolasie αφού τον είχε ως παίκτη του όταν και οι δύο ήταν στην Κρίσταλ Πάλας.

   Να θυμίσουμε ότι η καριέρα του Yannick Bolasie πήρε την “κάτω βόλτα” μόλις 5 μήνες μετά την μεταγραφή του στην ομάδα μας όταν τον Δεκέμβριο του 2016 έπαθε ρήξη χιαστού. Δεν κατάφερε ποτέ ξανά να φτάσει το επίπεδο που ήταν προ του τραυματισμού του. Είχε κάποιους δανεισμούς στις Άστον Βίλα, Αντερλεχτ και Σπόρτιγκ Λισαβώνας όπου και εκεί δεν εντυπωσίασε. Στην έναρξη της φετινής σεζόν δήλωνε πως θέλει να εντυπωσιάσει τον Carlo Ancelotti για να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του όμως πλέον είναι προφανές πως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μια και δεν έχει καμία επίσημη συμμετοχή στην ομάδα μας

αφησε ενα σχολιο