1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η καραντίνα του Carlo

Η καραντίνα του Carlo

   Ο Carlo Ancelotti μίλησε για το πως περνάει τον χρόνο του στο Λίβερπουλ εν μέσω καραντίνας και εξηγεί πώς η αναγκαστική διακοπή από το ποδόσφαιρο του επιτρέπει τον χρόνο να απολαύσει τα υπόλοιπα πάθη του στη ζωή.

   Ο Ιταλός τεχνικός μιλάει για το πώς ζει στο Crosby (προάστιο του Λίβερπουλ), τις βόλτες με το ποδήλατο στην ακτή, τελειοποιώντας τις  μαγειρικές του δεξιότητες και προτείνοντας σειρές για να δούμε στο Netflix.

Τι του αρέσει να κάνει;

   “Κατά τη διάρκεια της ημέρας μου αρέσει να μαγειρεύω.Περνάω χρόνο μαγειρεύοντας επειδή είναι ένα από τα πάθη μου.Το καλύτερο μου πιάτο; Είναι τα ζυμαρικά.Μπορώ να κάνω Μπολονεζ, μπορώ να φτιάξω ζυμαρικά με μανιτάρια, μπορώ να φτιάξω καρμπονάρα.Είμαι πραγματικά καλός, νομίζω!Δεν φτιάχνω δικά μου ζυμαρικά [για τα πιάτα του], αυτό είναι το επόμενο βήμα, το δικό μου σπιτικό ζυμαρικό”.

Τι βλέπει στην τηλεοραση ;


   “Το βράδυ βλέπω τηλεοπτικές σειρές στο Netflix το Money Heist (La casa de papel), είναι φανταστική σειρα. Είναι τώρα στην 4η σεζόν.Μου άρεσε να παρακολουθώ τον Ray Donovan, μια σειρά για την Apple TV.Υπάρχει μια άλλη καλή σειρά, When they see us [επίσης στο Netflix]. Είναι μια ιστορία πέντε παιδιών που συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη και είναι πραγματικά ενδιαφέρον και υπάρχει ένα νέο πρόγραμμα στο Netflix,το Unorthodox, είναι μια σύντομη σειρά αλλά ωραία”.

Για το αν ασκείτε τώρα στην καραντίνα;

   “Αν περπατήσω, πάω στο Crosby, στην παραλία και μερικές φορές κάνω ποδηλασία στο Formby, δήλωσε ο Ancelotti .Είναι μια όμορφη περιοχή, η παραλία είναι πραγματικά φανταστική.Είναι μια μεγάλη παραλία, μπορείς να κρατήσεις την απόσταση  όταν περπατάς. Αυτό μου αρέσει πολύ.Ο καιρός είναι καλός και, ειλικρινά, είναι όμορφα εδώ.Δεν είναι μια καλή εποχή στον κόσμο, στην Αγγλία και την Ιταλία και γύρω από την Ευρώπη, εξαιτίας αυτής της πανδημίας.Αλλά από την άλλη πλευρά, το γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα να περπατάμε και να κάνουμεποδήλατο είναι σημαντικό για μας – είναι μια καλή εποχή για αυτό.Συνάντησα και μερικούς υποστηρικτές στην ποδηλασία, από ασφαλή απόσταση, φυσικά.Στην Ιταλία δεν επιτρέπεται να το κάνετε αυτό.Είμαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους στην Ιταλία και αναγκάζονται να μένουν στο σπίτι, οπότε δεν είναι καλή στιγμή γι ‘αυτούς.Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι συνηθισμένος να κάνω τον Καναδά, ποδηλασία και περπάτημα στο πάρκο”, δήλωσε ο Ancelotti, του οποίου η γυναίκα είναι καναδέζα.Είναι το ίδιο τώρα.Μου αρέσει η άσκηση.

αφησε ενα σχολιο