1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μαρτίνεθ: Θέλει Cleverley δεν

Μαρτίνεθ: Θέλει Cleverley δεν δίνει McCarthy

O Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, παραμένει πρόθυμος να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Tom Cleverley, όμως δεν θα θυσίαζε με τίποτα τον James McCarthy σε μια πιθανή διαπραγμάτευση.

   Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο νέος της προπονητής, έχουν βάλει στο μάτι τον McCarthy, όμως η ομάδα μας δεν έχει σκοπό να τον πουλήσει, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της βασικής εντεκάδας. Ο προπονητής μας δεν θέλει να σκέφτεται καν, ότι μπορεί να χάσει ένα τόσο σημαντικό εργαλείο, από τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Το δεδομένο είναι ότι ο Μαρτίνεθ τον θέλει και τον προορίζει για αντικαταστάτη του Όσμαν. Πιστεύει στις ικανότητές του και στο ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα μας. Υπάρχουν όμως 2 περιπτώσεις, που μπορούν να χαλάσουν την μεταγραφή.

   1) Η πρώτη περίπτωση είναι η μεγάλη άρνηση του Μαρτίνεθ, να εντάξει στις διαπραγματεύσεις τον James McCarthy. Δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον ποδοσφαιριστή, παρόλο το μεγάλο ενδιαφέρον της Μαν. Γιουνάιτεντ. Άλλωστε, η Έβερτον δεν έχει κανένα οικονομικό λόγο, που θα την αναγκάσει να πουλήσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της. 2) Η δεύτερη περίπτωση είναι η μόνιμη μεταγραφή του Gareth Barry στην ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε φέτος εκπληκτική χρονιά και βοήθησε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να κερδίσει την έξοδο της στην Ευρώπη. Αν παραμείνει και την επόμενη χρονιά, ίσως να μη γίνει κίνηση για την απόκτηση του Cleverley. 

αφησε ενα σχολιο