1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Θέλει Deulofeu η Milan,

Θέλει Deulofeu η Milan, αλλά…

Τα σενάρια στον τύπο ήθελαν την ιταλική ομάδα να εξετάζει την περίπτωση του ισπανού, αλλά πλέον υπάρχει και “επίσημο” ενδιαφέρον διά στόματος του διευθύνοντα σύμβουλου, Adriano Galliani.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Gerard Deulofeu θέλει μιά μετακίνηση για να πάρει χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν έχει πετύχει φέτος στην Everton, ενώ, αν και έχει πάρει κάποια λεπτά, δεν φαίνεται να υπολογίζεται και ιδιαίτερα από τον Koeman. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε επαφή, με την Milan να προσανατολίζεται σε ένα deal δανεισμού αλλά η Everton θέλει κάτι πιό μόνιμο. Ο Galliani σε δηλώσεις του στον τύπο έριξε λίγο φως στην υπόθεση, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα πως το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό:

“Μιλάμε για τον Deulofeu, αλλά δεν έχει επέλθει συμφωνία. Έχουμε γνωστοποιήσει στην Everton οτί θέλουμε δανεισμό με option αγοράς. Έπισης υπάρχουν και οι όροι που εμπλέκουν την Barcelona στο όλο deal. Αύριο θα το συζητήσουμε και θα δούμε αν υπάρξει συμφωνία αλλιώς θα παραμείνουμε με το υπάρχον δυναμικό”.

Παράλληλα στο νησί δημοσιεύματα θέλουν την Middlesbrough να θέλει πολύ τον παίκτη και να είναι έτοιμη να καταθέσει προσφορά 12 εκ.λιρών για να τον αποκτήσει.

αφησε ενα σχολιο