1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

DYCHE:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 Ο Sean Dyche έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα δείχνοντας ευχαριστημένος από την ευελιξία της ομάδας που κατάφερε να προσαρμοστεί στις ανάγκες του αγώνα

Ελπίζω οι οπαδοί να συνειδητοποιήσουν την ευελιξία που προσπαθούμε να δείξουμε ως ομάδα. Πρέπει να υπάρχει εργασιακή ηθική, πρέπει να υπάρχει ιδρώτας στη φανέλα, πρέπει να υπάρχει ένα πλεονέκτημα στο πώς παίζουμε. Αμυνόμαστε και την δέσμευσή μας σε αυτό και νομίζω ότι την βλέπουν. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε ποιότητα. Νομίζω ότι το δείξαμε αυτή τη σεζόν, κόντρα στην Μπέρνλι, απέναντι στη Μπόρνμουθ, όταν νομίζω ότι η ποιότητα μας ανταπέδωσε και για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια στην αρχή της σεζόν (που χάσαμε) για τα οποία μίλησα γιατί πίστευα ότι ήταν πραγματικά πολύ δυνατές εμφανίσεις με την μπάλα.Υπάρχει μια στιγμή που δεν μπορείς να έχεις πάντα την μπάλα. Είναι μια ομάδα που όλοι ξέρουμε ότι θέλει να κυριαρχήσει με την μπάλα (σ.σ να έχει την κατοχή).”

  “Το μόνο παράπονο που έχω και δεν νομίζω ότι υπάρχει έλλειψη ενέργειας ή πίστης σε αυτό είναι όταν είχαμε εμείς την μπάλα, δεν βρήκαμε τις δολοφονικές στιγμές. Όταν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε, ήμασταν λίγο χαλαροί και την δώσαμε πολύ φτηνά. Αυτή είναι η λεπτή γραμμή όταν μια ομάδα είναι πραγματικά δομημένη, οργανωμένη, τακτική και δουλεύει σκληρά, εκείνη τη στιγμή που παίρνουμε την μπάλα χρειάζεται διαφορετική νοοτροπία. Έχεις επικεντρωθεί στην άμυνα, τώρα πρέπει να εστιάσεις ξανά αμέσως στην επίθεση.”

 “Τα καταφέραμε τόσο καλά την περασμένη σεζόν εναντίον τους και δεν βρήκαμε ακριβώς αυτή την απόδοση. Αλλά σκέφτομαι τους οπαδούς και νομίζω ότι βλέπουν μια ομάδα που δίνει τα πάντα τώρα. Αυτό είναι ένα πράγμα που αφήνω πάντα το σημάδι για τις ομάδες μου και νομίζω ότι πρέπει να πιστωθεί στους παίκτες γιατί αυξάνεται συνεχώς, το πλεονέκτημα που χρειάζεσαι μαζί με κάποια ποιότητα. Δεν βρήκαμε την ποιότητα σήμερα, αλλά τα καταφέραμε αυτή τη σεζόν και είναι άλλο ένα σημείο στο τέλος μιας εβδομάδας κατά το οποίο ζητήσαμε σωματικά πολλά από αυτούς τους παίκτες και τα κατάφεραν.”

 Ο Dyche ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του σκόρερ Vitalii Mykolenko, ο οποίος διατήρησε την πρόσφατη βελτιωμένη φόρμα του με το δεύτερο γκολ του για τον σύλλογο. Συγκεκριμένα είπε: “Ο Myko τα πάει καλά, μαθαίνει συνέχεια και βελτιώνεται συνεχώς, παίζει δυνατά. Αμυντικά, που ήταν μεγάλο μέρος του παιχνιδιού σήμερα άμυνα στην επίθεση φυσικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί στην αρχή της σεζόν κυριαρχούσαμε στα παιχνίδια και δεν ανταμειβόμασταν για αυτό με την μπάλα.”

 Συνέχισε δηλώνοντας ευχαριστημένος από την ευελιξία της ομάδας που κατάφερε να προσαρμοστεί στις ανάγκες του αγώνα “Σήμερα ήταν ένα διαφορετικό στυλ απόδοσης και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ευελιξία του γκρουπ. Προσπαθήσαμε να ενθαρρύνουμε διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, να επηρεάσουμε ένα παιχνίδι και να έχουμε ένα αποτέλεσμα, οπότε είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με αυτό. Οι παίκτες προσαρμόζονται στις προκλήσεις που έρχονται στον δρόμο τους. Οι Εβερτονιανς βλέπουν μια ομάδα που τα βάζει όλα σε ένα παιχνίδι και νομίζω ότι το είδαν ξανά σήμερα. Αυτά είναι δομικά στοιχεία, δεν είμαστε η πραγματική απόδοση, όσον αφορά αυτό που αναζητούμε. Όσον αφορά τη συνέπεια και τη νοοτροπία πιστεύω ότι ήταν εξαιρετική.”

αφησε ενα σχολιο