1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE:Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

DYCHE:Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

 Ο Sean Dyche μίλησε για την νίκη της ομάδας εναντίον της Μπρέντφορντ και χαρατκηρισε ως ορισμό της τρέλας αυτο που γινόταν σε σχέση με τον Calvert-Lewin..

 Ο Άγγλος τεχνικός ερωτηθείς πόσο ικανοποιητικό ήταν το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπρέντφορντ, απάντησε: “Είναι ικανοποιητικό σήμερα για διαφορετικούς λόγους. Στο πρώτο ημίχρονο πίστευα ότι ήμασταν πολύ καλοί. Αναμφισβήτητα θα έπρεπε να είχαμε πετύχει περισσότερα με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Μιλούσαμε για το πώς μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί και νόμιζα ότι ήμασταν. Και στη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν αυτοί παιχνίδι. Ήταν 12 παιχνίδια αήττητοι στην Πρέμιερ Λιγκ, νομίζω ότι είχαν έξι νίκες  σε αυτό το διάστημα. Είναι καλό ρεκόρ, το ξέραμε.

 Σχετικά με το γκολ του Demaray Gray που ακυρώθηκε δήλωσε: “Καταλαβαίνω την ιδέα ότι τα χέρια δεν είναι στη σωστή θέση όταν δίνεται, αλλά μου φαίνεται ότι απλώς ακουμπάει. Νομίζω ότι αυτό είναι διαφορετικό δεν έχει σπρώξει το χέρι του προς την μπάλα. Νόμιζα ότι είχε χτυπήσει στο στήθος του για να είμαι ειλικρινής.Ειδικά για το VAR είπε “Σου αρέσει όταν σου πάνε. Αν σου πηγαίνει κόντρα θα απογοητευτείς, αν σου πάει καλά θα ευχαριστηθείς. Είμαι λάτρης του VAR. Μερικές από αυτές τις αποφάσεις είναι δύσκολες. Αλλά του έρχεται τόσο γρήγορα. Δεν ξέρω τι άλλο υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει και μου φαίνεται ότι απλώς ακουμπάει παρά το χέρι κάνει την μπάλα να μπει στο τέρμα.”

 Τέλος όταν ρωτήθηκε γιατί ο Calvert-Lewin δεν ήταν στην αποστολή απάντησε “Τα πάει καλά. Είχε δύο μέρες μαζί μας δεν είναι αρκετές για μένα. Πηγαίνει καλά, αισθάνεται καλά και γίνεται πιο δυνατός, αλλά χρειάζεται περισσότερες από δύο ημέρες προπόνησης για να παίξει σε έναν αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, επειδή αυτό έχει γίνει στο παρελθόν και δεν λειτούργησε. Όπως όλοι γνωρίζετε, προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Πρέπει να το κάνεις διαφορετικά γιατί αν συνεχίσεις να κάνεις το ίδιο πράγμα και να αναζητήσεις διαφορετικό αποτέλεσμα, τότε, όπως λένε, αυτός είναι ο ορισμός της τρέλας”

αφησε ενα σχολιο