1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Everton, Burnley, Watford… Ποιος

Everton, Burnley, Watford… Ποιος θα παίξει ρώσικη ρουλέτα?

Την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Burnley και ενώ παίξαμε ωραία μπάλα για τα δεδομένα μας, καταφέραμε και χάσαμε 3-2 για άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι! Και όλα αυτά κόντρα στη ροή του αγώνα, με χαμένες ευκαιρίες από το 45′-60′. Το Σάββατο κρατήσαμε στο ΜΗΔΕΝ τη Man.United, που πραγματικά δε θυμάμαι πόσες φορές έχουμε κρατήσει την εστία μας ανέπαφη! Παρόλα αυτά μία που μας έκαψε ο Gordon στο 85′ (Burnley) και μία που λυτρώθηκε στο 26′ (Man. United).

Τώρα για να το κάνω λίγο πιο “out of the bounds”, μένουμε ή οχι στην κατηγορία; Εγώ πιστεύω πως ναι, αλλά αυτό το ναι έγινε μετά τη νίκη ενάντια στους κόκκινους διαβόλους, ειδάλλως? Αφήστε το….η μοιρολογιά έπεφτε με μαύρο δάκρυ!

Στη βαθμολογία που έχουμε στας Πρέμιερ Λίγκας, οι αντίπαλοι που πρέπει να εξολοθρεύσουμε είναι δύο. Burnley & Watford, Watford & Burnley. Με τους “clarets” έχουμε ίδιες αγωνιστικές, σε αντίθεση με τους “hornets” που είναι στο +1.

ΟΧΤΩ στροφούλες πριν λήξει ο χρόνος του πρωταθλήματος για εφέτος και οι “κακοί” που θέλουν να μας υποβιβάσουν στην από κάτω κατηγορία (αμ δε όμως) δεν θα τα καταφέρουν. Είμαστε 7ψυχοι σαν τις γάτες, δεν πεθαίνουμε ποτέ. Το πρόγραμμα της Burnley πάει και έρχεται, όμως της Watford? (άστο να παει στο διάολο).

Την άλλη εβδομάδα παίζουμε με τη Leicester, μία Leicester που δεν ξέρω αν θα αγωνίζεται στην Ευρώπη και με τι μυαλό θα έχει όρεξη να αγωνιστεί. Οπότε μέχρι την άλλη Τετάρτη βλέπουμε.

αφησε ενα σχολιο