1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ferguson:Είμαστε εδώ γιά να

Ferguson:Είμαστε εδώ γιά να το κερδίσουμε

  Ο βοηθός του Carlo Ancelotti, Duncan Ferguson έκανε δηλώσεις μετά την νίκη-πρόκριση επι της Σέφιλντ Γουένστεϊ και είχε πολλά γεγονότα του παιχνίδιου που τον έκαναν να δηλώσει χαρούμενος απο την ομάδα μας. 

  Ο Σκωτσέζος δήλωσε Είμαι απόλυτα χαρούμενος και παίξαμε πολύ καλά και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Ήμασταν κυρίαρχοι είχαμε ένα δοκάρι,ένα γκολ που ακυρώθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να πιέζουμε. Ήταν μια καλή συνολική απόδοση.Ήμασταν κυρίαρχοι απο την αρχή, η Ρόδεραμ μας πήγε στην παράταση αλλά τώρα ήμασταν η καλύτερη ομάδα από την αρχή”

 Ένα απο τα γεγονότα του παιχνίδιου που θα μείνουν στην ιστορία της ομάδας είναι το ντεμπούτο του 16χρονου Thierry Small που έσπασε το ρεκορ του Jose Baxter που κρατούσε απο το 2008 και έγινε ο μικρότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που συμμετείχε σε επίσημο παιχνίδι στην ηλικία των 16 ετών και 176 ημερών O Duncan Ferguson ρωτήθηκε για το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα και είπε σχετικάΕξαιρετικός, είναι υπέροχο για αυτόν και είμαι ενθουσιασμένος για αυτόν. Πραγματικά χαρούμενος. Ήταν άνετος και χαιρόμαστε. 16, απίστευτο. Ας ελπίσουμε ότι είναι η πρώτη του από πολλές συμμετοχές.”

   Σχετικά με τις πιθανότητες να σηκώσει η ομάδα το κύπελλο, ο Frguson δήλωσε σχετικά: “Είμαστε εδώ για να το κερδίσουμε.

 

αφησε ενα σχολιο