1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Στο Goodison το μέλλον

Στο Goodison το μέλλον του McAleny

Ο Μαρτίνεθ δηλώνει πως παρά τον εκ νεού δανεισμό του νεαρού τη φετινή χρονιά, τον υπολογίζει στα πλάνα του για την μελλοντική Έβερτον.

Τέσσερα δύσκολα χρόνια για τον Conor McAleny στα οποία είχε διάφορους τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω και τον εμπόδισαν να ανέλθει και να αποτελεί βασικό γρανάζι στην ομάδα μας. Σ’ αυτό το διάστημα αγωνίστηκε σε Scunthorpe United, Brentford, Cardiff City και Charlton ενώ τώρα βρίσκεται (που αλλού;) στη Wigan έχοντας πραγματοποιήσει καλή αρχή με 2 γκολ σε τρία παιχνίδια.

Ο πλέον 23χρονος McAleny έχει κάνει μόλις 3 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα μας από το 2011 και παρά την καλή του απόδοση στην φετινή προετοιμασία δεν κατάφερε να μπει στα πλάνα του Μαρτίνεθ. Ο manager όμως με δηλώσεις του έσπευσε να τον υποστηρίξει και δείχνει πως τον υπολογίζει για το μέλλον.

“Ο Conor όπως και κάθε νεαρός παίκτης έπρεπε να φύγει δανεικός, να μαζέψει εμπειρίες από διαφορετικά στυλ προπονητών, παιχνιδιού και αποδυτηρίων. Είχε βέβαια μιά δύσκολη περίοδο στην Charlton με τρεις διαφορετικούς προπονητές και την αστάθεια της ομάδας, οπότε κοιτάξαμε να βρούμε ένα πιο σταθερό περιβάλλον στη Wigan. Έχουν ως στόχο την άνοδο και ο Conor πρέπει να ανταποκριθεί και σε αυτό, αλλά πιστεύω πως με τη δουλειά που έχει κάνει το τελευταίο δίμηνο έχει τη δυνατότητα να τελείωσει εξαιρετικά τη σεζον. Θα παρακολουθήσουμε την απόδοση του στη Wigan έτσι ώστε να δούμε το επόμενο βήμα γι αυτόν στην προετοιμασία του καλοκαιριού.”

αφησε ενα σχολιο