1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Επιστροφή στο Goodison

Επιστροφή στο Goodison

   Οι παικτές της ομάδας επέστρεψαν στο Goodison Park χθες όπου αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε φιλικό παιχνίδι.

   Η Έβερτον χωρίστηκε σε δύο ομάδες και οι παίκτες αγωνίστηκαν μεταξύ τους στην πρώτη επίστροφή μετά κορωνοιού στο Goodison park. Στα σχέδια της Έβερτον ήταν έναν πιθανό φιλικό με τη Λιντς Γιουνάιτεντ πριν από την επανεκκίνηση της Πρέμιερ Λιγκ.Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Phil Hay οι συνομιλίες τελικά δεν τελεσφόρησαν μεταξύ των δύο συλλόγων.Ο Ancelotti ψάχνει λύσεις για το κέντρο της άμυνας μια και πίσω απο τους Holgate και Keane υπάρχει μόνο ο νεαρός που αποκτήθηκε τον Ιανουαρίο ο Jarrad Branthwaite.

    O Ιταλος είναι μια ενθαρρυντική και θετική επιρροή για τον νεαρό μέχρι στιγμής και αν και με μόνο 15 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα της Καρλάιλ, είναι πεπεισμένος ότι θα είναι έτοιμος αν χρειαστεί.

   Θα προτιμούσε φυσικά  να μην χρειάζεται να σκεφτεί να ρίξει στο παιχνίδι τον ακατέργαστο Branthwaite που δεν είναι κάν 18ετών σε ένα ντέρμπι του Merseyside, με τόσο μικρή προετοιμασία πίσω του, αλλά το σενάριο δεν είναι απίθανο Αλλώστε την εβδομάδα που μας πέρασε κατάφερε να δουλέψει με μόνο 18 έμπειρους παίκτες όπως επιβεβαίωσε ένα βίντεο του κλαμπ.

  

αφησε ενα σχολιο