1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ενδιαφέρον για Schneiderlin

Ενδιαφέρον για Schneiderlin

   O Morgan Schneiderlin φέρεται πως φεύγει από την Έβερτον, αν δεχθούμε τα πολλα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την Γαλλική Νίς.

 

   Ο 30χρονος μέσος, δεν έχει ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν όταν ήρθε στην ομάδα, το 2017.Μπορεί να έχει ένα ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του, όμως είναι εδω και καιρό στους υπό παραχώρηση παίκτες της ομάδας. 

   Ο Γαλλος αναμένεται να πετάξει στη Νίκαια στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις πριν από την επιβεβαίωση της συμφωνίας.Η  L’Équipe που προταοέγραψε σχετικά πρόσθετει ότι η Έβερτον τον παραχωρεί με ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια λίρες, αλλά η Νίς πιστεύει ότι θα  κατάφερε να μειώσει την τιμή στα 1,8 εκατομμύρια λίρες, αν και η συμφωνία αναμένεται να περιλαμβάνει «σημαντικά μπόνους».

   Δεν αποκλείεται η ομάδα μας να προχωρήσει ακόμα και σε αυτή την συμφωνία για την παραχώρηση του, παρόλο που το αρχικό ποσό θεωρείτε εξαιρετικά χαμηλό, μια και ο 30χρονος μέσος όπως γράφεται παίρνει κοντά στις 100.000 λίρες την εβδομάδα και θα άνοιγε αρκετό χώρο στο μισθοδοτικό μπάτζετ η ενδεχόμενη παραχώρηση του.

αφησε ενα σχολιο