1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Αποκαλύπτωντας τους Greek-toffees (Β’

Αποκαλύπτωντας τους Greek-toffees (Β’ μέρος)

Το προηγούμενο Σάββατο απαντήσαμε σχετικά με αποριές μελών σχετικά με την λειτουργία του κλάμπ μας.Στο δεύτερο μέρος σχετικά με την Λέσχη φίλων Έβερτον προσπαθούμε να εξηγήσουμε για όλους τους Έβερτονιανς που είναι η θα
ήθελαν να γίνουν μέλη των Greek-toffees απορίες σχετικά με τις εκδρομές, διαμονή,εισιτήρια και ότι θα μπορούσε να ενδιαφέρει σε σχέση με μία εκδρομή στο Λίβερπουλ η και εκτός έδρας.

Πόσες εκδρομές πάει κάθε σεζόν το κλάμπ; 

Δυστυχώς μόλις μια εκδρομή ανα σεζόν. Είμαστε ακόμα ένα μικρό κλάμπ με όχι αρκετά μέλη για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε περισσότερες εκδρομές ανα σεζόν.Εκτός φυσικά αν η ομάδα με κάποια επιτυχία και εμπνεύσει τα μέλη ώστε να θέλουν να διοργανώσουμε και άλλη εκδρομή.

Πόσα μέλη απαιτούνται για να γίνει μια εκδρομή; 

2017

Η Έβερτον από την περασμένη σεζόν απαιτεί τουλάχιστον την έκδοση 10 εισιτηρίων για να θεωρηθεί ομαδική κράτηση για λέσχη φιλάθλων, ειδικά για τα παιχνίδια στα οποία δίνει ειδικές τιμές στα supporters club,  να διευκρινίσουμε πως δεν έχει σημασία αν είναι κανονικά η παιδικά εισιτήρια. Βέβαια αναφέρουμε όλα όσα ισχύουν μέχρι πέρυσι αν δεν δούμε την νέα αίτηση και τους όρους, δεν μπορούμε να απαντήσομε με βεβαιότητα γιατί πάντα υπάρχει πιθανότητα κάποια πράγματα να αλλάξουν.

Τα παιδιά κλείνουν ξεχωριστό εισιτήριο για το παιχνίδι;

Ναι με μειωμένο εισιτήριο φυσικά.Όμως θα πρέπει να έχουν φροντίσει οι γονείς να τα γράψουν πρώτα ως μέλη στο κλάμπ μας, ώστε να στείλουμε τα στοιχεία τους στην ομάδα. Άλλωστε όπως έχουμε ήδη πει η Έβερτον δίνει προσοχή στους μικρούς της φίλους στέλνοντας και δωράκια για τα junior members.

Η εκδρομή οργανώνεται από τους Greek-toffees η τα μέλη ταξιδεύουν μεμονωμένα και μένουν μεμονωμένα σε ξενοδοχείο της επιλογής τους;

2018

Η εκδρομή οργανώνεται σε συνεννόηση με τα μέλη μας όπου ψηφίζουμε και αποφασίζουμε όλοι μαζί για το παιχνίδι που θα πάμε, άρα και ημερομηνία.Δεν είναι φυσικά δυνατόν να οργανωθούμε για την πτήση για τον απλό λόγο, ότι τα μέλη έρχονται από διάφορα μέρη της χώρας και μπορούν να πετάξουν από διαφορετικά αεροδρόμια. Έχουμε όμως τις γνώσεις και την διάθεση από προηγούμενες εκδρομές να καθοδηγήσουμε τα μέλη μας σε βολικότερες και οικονομικότερες επιλογές για αεροπορικά εισητήρια.Με τα ξενοδοχεία δεν κάνουμε ομαδική κράτηση κυρίως λόγω των διαφορέτικών πτήσεων, όμως και εκεί γνωρίζουμε  ώστε να συμβουλεύουμε τα μέλη μας για την κατάλληλη επιλογή ανάλογα με την χρήματα που θέλουν να δαπανήσουν .Να τονίσουμε ότι το Λίβερπουλ είναι μια πόλη που δεν είναι στα επίπεδα του Λονδίνου και μπορεί να βρεθεί σε συνεννόηση μαζί μας ξενοδοχείό σε καλές τιμές.

Τι υποστήριξη έχουν τα μέλη στην διάρκεια της εκδρομής;

Ας μιλήσουμε για εντός έδρας εκδρομές δηλαδή στο Λίβερπουλ, αν και είναι στα σχέδια μας να πάμε και σε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας.Συνήθως στις προηγούμενες εκδρομές μας ήμασταν παρέες που μένουμε κοντά η και στο ίδιο ξενοδοχείο και κινούμαστε μαζί στην πόλη.Φυσικά κάποιος που ταξιδεύει πρώτη φορά και θέλει εκτός από το γήπεδο και την ομάδα, να δει και κάποια αξιοθέατα, μπορούμε να το καθοδηγήσουμε σχετικά.Το Λίβερπουλ είναι μια πόλη που σε 2-3 μέρες μπορείς να την γυρίσεις με τα πόδια και να δεις όλα τα σημαντικά της αξιοθέατα. Την μέρα του αγώνα συναντιόμαστε από νωρίς και κινούμαστε γύρω από το γήπεδο, συχνάζουμε στις παμπ έξω από το Goodison park και συζητάμε και με άλλους Εβερτόνιανς που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος.

Κλείνοντας αυτά τα δύο άρθρα με τις ερωτήσεις και απορές μελών να θυμίσουμε ότι μπορείτε να γίνεται μέλη στέλνοντας τα στοιχεία σας στο Greek-toffees@mail.com επίσης για οποιαδήποτε ερώτηση η απορία εκτός απο το μέιλ μπορείτε να την γράφετε στα σχόλια για το άρθρο στο facebook η και στα σχόλια του άρθρου στο μπλόγκ.

αφησε ενα σχολιο