1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Howard:”Σπίτι μου το Goodison

Howard:”Σπίτι μου το Goodison Park”

“Πριν δέκα χρόνια μια σχέση αγάπης ξεκίνησε με την Έβερτον και από την πρώτη στιγμή όλοι έδω με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου” δηλώνει ο Αμερικανός στην Liverpool Echo.

Με πάνω απο 400 συμμετοχές για την ομάδα μας, τον Ιούλιο ο Howard θα πει αντίο στο Goodison Park μιας και έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του με τους Colorado Rapids. Μια απόφαση που όπως ο ίδιος λέει ήταν δύσκολη μα η ζωή προχωράει.

“Αναμφίβολα ήταν μιά δύσκολη απόφαση. Νιώθω κάπως περίεργα γιατί η ΄Εβερτον είναι η ομάδα μου, εδώ ένιωθα πάντα σαν στο σπίτι μου αλλά, ξέρετε, η ζωή συνεχίζεται, το ποδόσφαιρο προχωράει, είναι δουλειά και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσω. Όλοι πάντως, ο προπονητής, η διοίκηση και οι παίκτες το αντιμετώπισαν με σεβασμό και νομίζω οτι έγινε με τον σωστό τρόπο. Αλλά σίγουρα ήταν μιά δύσκολη απόφαση.”

Μιλώντας για τα αισθήματα του, όταν τον τελευταίο καιρό μιά μερίδα των οπαδών του άσκησε έντονη κριτική για κάποιες εμφανίσεις του:

“Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια γι΄αυτό θέμα και νομίζω πως παρα-φούσκωσε λόγω των media. Απλά αποφάσισα να συνεχίσω μ’ αυτό. Σίγουρα όταν χάνουμε οι φίλαθλοι απογοητεύονται, το ίδιο και εγώ, ενώ όταν κερδίζουμε μοιραζόμαστε τη χαρά της νίκης. Είμαστε ακριβώς το ίδιο. Πίστευω πως από την πλευρά τους δεν υπάρχει κανένα θέμα όπως επίσης και από τη δική μου, όλες οι στιγμές ήταν υπέροχες.”

αφησε ενα σχολιο