1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Φήμες για Howard και

Φήμες για Howard και Jagielka

Συνεχίζουν τα σενάρια, που θέλουν τον Tim Howard να αναχωρεί από την Έβερτον με προορισμό το MLS. Ενδιαφέρον ομάδας από την Κίνα, να εντάξει στο δυναμικό της τον Phil Jagielka.

    1) Παρά τα όσα δηλώνει τον τελευταίο καιρό ο Martinez, συνεχίζουν να φουντώνουν η φήμες για την αποχώρηση του Howard από την ομάδα. Ο 37χρονος Αμερικάνος, δεν διανύει την καλύτερη περίοδο φόρμας με την Έβερτον και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι έφτασε η ώρα να αποχωρήσει. Ο Howard είναι ο διακαής πόθος των Colorado Rapids, οι οποίοι θέλουν να τον αποκτήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το σύστημα του MLS, έχουν δικαίωμα φέτος να καταθέσουν πρόταση ως πρώτη επιλογή, για την απόκτηση Αμερικάνου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται εκτός ΗΠΑ.

    2) Ένα σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, θέλει τον Jagielka να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας από την Κινεζική Super League. Παρά τη φημολογία, δεν αναφέρεται το όνομα της ομάδας που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της. Οι Κινέζοι θέλουν να αναβαθμίσουν το πρωτάθλημα τους και έχουν αρχίσει να σκορπούν τα εκατομμύρια με το τσουβάλι. Στόχος τους είναι να αποκτήσουν παίκτες από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ώστε να προσελκύσουν περισσότερους φιλάθλους, ανεβάζοντας επίπεδο παράλληλα στο ποδόσφαιρο της χώρας. 

αφησε ενα σχολιο