1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Επιστρέφουν Jagielka και Pienaar

Επιστρέφουν Jagielka και Pienaar

Οι Phil Jagielka και Steven Pienaar αναμένεται να αγωνιστούν στον αγώνα κυπέλλου με την Dagenham and Redbridge, ενώ οι τραυματίες Cleverley, Lukaku και Coleman θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση.

    ” Οι τρεις που τραυματίστηκαν με τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν περιμένω να είναι διαθέσιμοι στον αγώνα κυπέλλου. O Rom ανταποκρίθηκε πολύ καλά στη θεραπεία και θα μπορούσα να πω το ίδιο για τον Seamus και τον Tom, όμως είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για χρονοδιαγράμματα.

    Ο Jagielka είναι έτοιμος να ξεκινήσει και αυτό είναι εξαιρετικό. Είναι πολύ σημαντικό που επιστρέφει σε μια τόσο σημαντική χρονική περίοδο για την Έβερτον. Η παρουσία του δίνει τεράστια ώθηση στην ομάδα. Νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί στην αρχική ενδεκάδα και αυτό είναι πολύ καλό για μας.

    Είναι πραγματικά μια συναρπαστική προοπτική, να δούμε τον Steven να επιστρέφει ξανά στη δράση. Ήταν ένας πολύ δύσκολος δρόμος γι αυτόν και όλοι ανυπομονούμε να τον δούμε να αγωνίζεται ξανά και να δείχνει την ποιότητα του. Είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πρέπει να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να επανέλθει σε φουλ φόρμα. ” 

αφησε ενα σχολιο