1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Koeman: Δίκαιο αποτέλεσμα

Koeman: Δίκαιο αποτέλεσμα

Η Έβερτον αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 στον εκτός έδρας αγώνα με τη Στόουκ, με τον Ρόναλντ Κούμαν να χαρακτηρίζει δίκαιο το αποτέλεσμα. Ειδική μνεία έκανε επίσης, στην καλή εμφάνιση του Morgan Schneiderlin.

    ” Ο Morgan έκανε μια καλή εμφάνιση σήμερα. Τον γνωρίζω και ξέρω ότι αυτό είναι το είδος της απόδοσης που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Είναι πραγματικά δυνατός, άνετος με τη μπάλα στα πόδια και μπορεί να παίζει σε διαφορετικές θέσεις. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως είχαμε περισσότερη κατοχή, όμως η Στόουκ είχε τις ευκαιρίες. Ο Joel έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, όμως είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Crouch με τις μεγάλες βαθιές μπαλιές. Πιστεύω ότι αμυντικά τα καταφέραμε αρκετά καλά. Ίσως θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι με την μπάλα στα πόδια. Συνολικά έμεινα ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών μου. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη έδρα έχει η Στόουκ, αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε πρέπει να μη χάσεις. ” 

αφησε ενα σχολιο