1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. “Διαβάζει τον αντίπαλο” ο

“Διαβάζει τον αντίπαλο” ο Koeman

Στο περιθώριο της νίκης του σαββάτου με την West Brom, ο Koeman έδωσε μερικές εξηγήσεις για τις επιλογές του αλλά και νέα για την κατάσταση των παικτών του.

Για την χρησιμοποίηση των Jagielka και Barry:

“Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον Jags. O τρόπος παιχνιδιού της West Brom του ταιριάζει και τα πήγε πολύ καλά. Στην αρχή είχαμε πολλές πάσες πίσω στον τερματοφύλακα, κάτι που δεν μου αρέσει αλλά στη συνέχεια παίξαμε την μπάλα μπροστά και μ΄αυτόν τον τρόπο πιέζεις τον αντίπαλο. Αμυντικά ήμασταν δυνατοί και ο Phil ήταν μέρος όλου αυτού. Από την άλλη ήταν δύσκολο να αφήσουμε τον Idrissa εκτός ενδεκάδας αλλά ο λόγος που ξεκινήσαμε τον Barry ήταν το γεγονός πως θα είχαμε αρκετή κατοχή μπάλας και ο συγκεκριμένος είναι πολύ καλός με την μπάλα και στην επιλογή της σωστής πάσας. Συν το ότι η West Brom δεν έχει παίκτες που κάνουν επελάσεις από τον άξονα. Βέβαια όλα αυτά τα λέμε επειδή κερδίσαμε 3-0, σε άλλη περίπτωση θα δεχόμασταν κριτική για την αρχική ενδεκάδα.”

Για Baines και McCarthy:

“O Leighton παρουσίασε ένα πρόβλημα στη μέση και ουσιαστικά δεν μπορούσε να κουνηθεί οπότε αυτός ήταν ο λόγος της αλλαγής. Για τον McCarthy είναι πραγματικά λυπηρό γιατί μου αρέσει πολύ ο παίκτης, αλλά δεν τα κατάφερε να είναι στον πάγκο. Στην αρχή της εβδομάδας είχε πάλι τράβηγμα στο πόδι, κάτι που τον ταλαιπωρεί. Δεν θα πάρει παραπάνω από 1-2 βδομάδες για να επιστρέψει αλλά είμαι απογοητεύμενος μ΄αυτό.”

αφησε ενα σχολιο