1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Koeman: “Φανταστικό ρεκόρ εντός

Koeman: “Φανταστικό ρεκόρ εντός έδρας”

Την καλύτερη συγκομιδή της εντός έδρας, τα τελευταία 27 χρόνια, πέτυχε η Έβερτον με την χθεσινή νίκη της απέναντι στη Watford. Η ομάδα μας έκανε 13 νίκες σε 19 παιχνίδια φέτος στο Goodison Park.

Ο Koeman παραδέχθηκε πως ήθελε να δει περισσότερα από τους παίκτες στο χθεσινό παιχνίδι αλλά δήλωσε ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

“Στο πρώτο ημίχρονο δεν σταθήκαμε πολύ καλά και ήθελα μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν δυσκολέψαμε αρκετά τον αντίπαλο. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και βγάλαμε επιθετικότητα. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλα τέρματα. Η Watford είχε μιά καλή φάση σε όλο το παιχνίδι οπότε πιστεύω πως αξίζαμε τους βαθμούς της νίκης. Ο απολογισμός μας είναι 43 πόντοι εντός έδρας με 13 νίκες, νομίζω πως είναι πολύ καλό ρεκόρ. Είμαστε περήφανοι για τη συγκομιδή μας αυτή, γιατί πρέπει να είσαι πάντα δυνατός στην έδρα σου. Χάσαμε αρκετούς πόντους που δεν έπρεπε στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά γνωρίζουμε τα σημεία στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διατηρήσουμε την εντός έδρας απόδοση μας γιατί μας απέφερε πολλούς πόντους.”

αφησε ενα σχολιο