1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Δεν φεύγει ο Lookman-Ασαφές

Δεν φεύγει ο Lookman-Ασαφές για Klaassen

   Ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας Marcel Brands, ξεκαθάρισε στους επίδοξους μνηστήρες ότι ο Ademola Lookman θα μείνει στην Έβερτον.Όμως ήταν επιφυλακτικός να απαντήσει για τον συμπατριώτη του Dany Klaassen.

    Ερωτηθείς για τις προοπτικές του Lookman στην ομάδα, ο πρώην επικεφαλής της Αιντχόβεν αποκάλυψε ότι προσπάθησε να υπογράψει και ο ίδιος παλιώτερα τον νεαρό διεθνή.Μπορώ να είμαι σαφής σε αυτό γιατί γνωρίζω τον παίκτη πολύ καλά“, είπε. “Ήταν στη λίστα μου στο PSV (για να υπογράψω). Είναι ένας πολύ ταλαντούχος νέος παίκτης και πιστεύω ότι πρέπει να κινηθεί μέχρι το επόμενο έτος (στην πρώτη ομάδα).“Να θυμίσουμε ότι η Λειψία ήθελε να αγοράσει τον Lookman ενώ δανεικό τον ήθέλε η Ντέρμπι Κάουντι.

   Αντίθετα δεν έδωσε σαφή απάντηση όσον αφορά τον συμπατριώτη του Dany Klaassen “Μπορώ μόνο να σας πω κάτι γι ‘αυτόν από τότε που έπαιξε στην Ολλανδία. Ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, ήταν ο αρχηγός του Άγιαξ, ένας πολύ έξυπνος παίκτης, ένας καλός σκόρερ, αλλά την περασμένη σεζόν υπήρχαν πολλοί παίκτες στη θέση του, γι ‘αυτό ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν. Στο τέλος δεν έπαιξε τόσο πολύ” και συνέχισε λέγοντας Αυτό που θα κάνουμε αυτήν την εβδομάδα είναι να πάρουμε αποφάσεις για το ποιος παίκτης χωράει στα σχέδιά μας για την επόμενη περίοδο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σε κάθε παίκτη, αν έχει προοπτικές εδώ ή αν δεν έχει.Μερικές φορές δεν είναι κάτι ωραίο να πω σε κάποιον ότι δεν έχει προοπτικές, αλλά νομίζω ότι πρέπει να είσαι ειλικρινής σε όλους τους παίκτες και αν ένας παίκτης δεν έχει προοπτικές τότε είναι δύσκολο για τον προπονητή να δουλέψει μαζί του.Γι ‘αυτό, όταν ρωτήσατε αν μια ομάδα 38 παικτών είναι πολύ μεγάλη, είπα ναι γιατί νομίζω 25, 26 παίκτες και στη συνέχεια ίσως φτάσουν μέχρι 30 με λίγους νέους παίκτες που κάθε μέρα θα είναι πρόθυμοι να προπονηθούν με η πρώτη ομάδα, νομίζω ότι είναι καλά.“Φήμες γράφουν ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις για τον Ολλανδό με την Τουρκική Μπεσίκτας.

αφησε ενα σχολιο