1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ετοιμάζει ”σκούπα” ο Moshiri

Ετοιμάζει ”σκούπα” ο Moshiri

Η φετινή χρονιά δεν πήγε σύμφωνα με το πλάνο που είχε αποφασιστεί, η ομάδα παραμένει μέσα στη μετριότητα, η έξοδος στην Ευρώπη δεν είναι σίγουρη και ο Farhad Moshiri απογοητευμένος από το αποτέλεσμα είναι έτοιμος να αλλάξει τα πράγματα.

    Το καλοκαίρι ξοδεύτηκαν πάρα πολλά χρήματα για μεταγραφές, όμως κάποιοι παίκτες δεν έπιασαν, η ομάδα βρέθηκε μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού το Φθινόπωρο και γενικά βιώνει μια πολύ μέτρια σεζόν. Ο Moshiri δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι και είναι έτοιμος να προβεί σε αλλαγές. Κανένας δεν πρέπει να θεωρεί σίγουρη τη θέση του και ειδικά οι Walsh και Allardyce.

    Κακές μεταγραφές που δεν βγήκαν με την ομάδα να ξοδεύει υπερβολικά μεγάλα ποσά και μια μετριότατη πορεία μικρομεσαίας ομάδας που βαραίνει τους δύο προπονητές ( Koeman και Big Sam ). Μάλιστα, η μεταγραφή του Tosun ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να προσφέρει τον έχει εξοργίσει και μοιάζει με σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο μεγαλομέτοχος θέλει η ομάδα να αλλάξει πορεία και σίγουρα προπονητής, διευθυντής ποδοσφαίρου και κάποιοι παίκτες δεν πρέπει να θεωρούν σίγουρη την παραμονή τους στην Έβερτον. 

αφησε ενα σχολιο