1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Moshiri: “Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις

Moshiri: “Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις Koeman”

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας επανήλθε με δηλώσεις στο talksport, επιχειρώντας να “μαζέψει” μερικώς τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με τις πρόσφατες δήλωσεις Koeman για τον Lukaku.

Το γεγονός πως ο Ολλανδός τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως οι ποδοσφαιρικοί ορίζοντες του Βέλγου στράικερ θα μπορούσαν να εκτείνονται εώς και την Βαρκελώνη πυροδότησε τα μεταγραφικά σενάρια των media, με τις Chelsea και Arsenal να αναφέρεται πως βρίσκονται ήδη σε εγρήγορση για την μάχη της απόκτησης του. Πυροδότησε βέβαια και αναταραχή στις τάξεις των οπάδων της Everton εκ των οποίων σημαντική μερίδα ερμήνευσε τις δηλώσεις ως υποτιμητικές για τον ίδιο τον σύλλογο.

O Moshiri βέβαια δίνει την δική του ερμηνεία για το όλο θέμα:

“Παρερμηνεύτηκαν οι δήλωσεις του. Πιστεύω πως είναι ο τρόπος του Κούμαν για να του τονώσει την αυτοπεποίθηση. Δήλωσε πως πιστεύει οτι ο Λουκάκου θα εξέλιχθει σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο στα επόμενα 2-3 χρόνια και θα ήταν βασικός σε μιά ομάδα όπως η Barcelona. Αυτά είναι απλώς μιά συζήτηση μεταξύ παίκτη-προπονητή.”

Την άποψη του Moshiri συμμερίζεται και ο πρώην παίκτης της Έβερτον Leon Osman σε δήλωσεις του στο talksport αν και δήλωσε πως κατανοεί τις αρνητικές αντιδράσεις των οπαδών.

αφησε ενα σχολιο