1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. New start for a

New start for a bright future

Φτάνοντας χθες η ομάδα στο Ναιρόμπι της Κένυας  ξεκινά και επίσημα η σεζόν για τα αγαπημένα μας toffees! Ένα μήνα σχεδόν πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος για την Premier League, θα αναλύσουμε γενικά το τι θα συμβεί ή τη θέλουμε να συμβεί την ερχόμενη σεζόν.

Ρίχνοντας μια ματιά στο ρόστερ της ομάδας μας, βλέπουμε ότι ήρθαν οι Lossl (ελεύθερος), Kristensen (ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το ποσό-προορίζεται για τις ακαδημίες) και ο Gomez (£ 22.000.000). Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα για τον ερχομό τους στο Goodison Park, όμως ακόμα δεν έχουμε δει κάποιο άλλο όνομα παρά μόνο λόγια, δεν το αναφέρω για κακό απλός αναφέρω τα έως τώρα δεδομένα. Από τους παίκτες που χάσαμε ήταν οι Vlasic (£ 14.000.000), Jagielka και Galloway, φυσικά έφυγαν και άλλοι παίκτες όμως από αυτούς δεν αξίζει να αναφερθεί κάτι.

Περιμένω να διώξουμε τον Tosun, δεν χωράει στο ρόστερ μας ούτε κατά διάνοια! Θα ήθελα να κρατήσουμε τον Gueye μετά το καλό Copa Africa που κάνει. Δε θέλω να πιστεύω ότι θα φύγει ο Richarlison, βάζοντας 2 προσθήκες όπως Neres και Zouma. Ίσως να είμαστε καλυμμένοι.

Τι περιμένω να δω εξαρχής από το πρώτο ματς στο Λονδίνο? Ότι έβλεπα από το Φλεβάρη και μετά, πάθος, αγωνιστική συνέπεια, ωραίους αυτοματισμούς και συνεργασίες. Είμαστε δεμένη ομάδα και μπορούμε να μπούμε 6αδα από τη στιγμή που δεν έχουμε και ευρωπαϊκά ματς! Επιπλέον φέτος ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε την υπέρβαση μας σε ένα κύπελλο…Δεν με νοιάζει ποιο, αλλά κάποιο είτε league cup είτε fa cup! Πολλά τα χρόνια χωρίς κάποιον τίτλο, οι ομάδες χτίζονται πάνω σε τίτλους, δεν έχει σημασία το μέγεθος…έτσι όμως κερδίζεις σαν brand name, έτσι κερδίζεις κόσμο, έτσι αποκτάς αναγνωρισημότητα.

Δεν θέλω να ξεκινήσουμε όπως πέρυσι με ισοπαλίες και ήττες, γιατί θα χάσουμε το τρένο πολύ νωρίς…Η αντεπίθεση πρέπει να ξεκινήσει από τις 10 Αυγούστου και με συνέπεια να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!

ΥΓ. Οι εμφανίσεις της ομάδας πως σας φάνηκαν? Για μένα προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη, έχει αυτή την “πουτανιά” πάνω στο στήθος αλλά οκ. Είχαμε και καλύτερες στο παρελθόν.

αφησε ενα σχολιο