1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Κοντά στη Norwich ο

Κοντά στη Norwich ο Naismith!

Τα ΜΜΕ στο νησί σήμερα αναφέρουν κατηγορηματικά πως η Everton έχει έρθει σε συμφωνία με την Norwich για την παραχώρηση του Steven Naismith, προς 8 εκατομμύρια λίρες!

Λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου είχε αναφερθεί πως, πάνω-κάτω, η ίδια προσφορά δεν είχε γίνει δεκτή από τον Roberto Martinez καθώς ο Naismith ήταν βασικό κομμάτι της ομάδας, ωστόσο φέτος έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και έχει παίξει σε 10 παιχνίδια, τα 7 από αυτά ως αλλαγή, με το τελευταίο του παιχνίδι, πριν το χθεσινό φυσικά, να είναι πάνω από 2 μήνες πριν.

Μπορεί το καλοκαίρι ο RM να απέρριψε την προσφορά της Norwich αλλά πλέον, όπως φέρεται πως άφησε να εννοηθεί, δε θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του, εφόσον πρέπει να φύγει ώστε να βρει φανέλα βασικού.

Προσωπικά, θεωρώ τον Naismith τον ορισμό του Evertonian, ποδοσφαιριστής με κοινωνικές ανησυχίες, που θα “ματώσει” τη φανέλα!

Σε αυτή την ηλικία ωστόσο, και σε μια Everton που προσπαθεί να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει παίξει μέχρι τώρα στην καριέρα του, αρκετά πιο τεχνικό, αν όντως γίνει μια προσφορά σαν αυτή, δε θα πρέπει να αρνηθούμε…

αφησε ενα σχολιο