1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. O GORDON ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ

O GORDON ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ

 Μιλώντας σε συνέντευξή του στο Sky Sports, ο Antony Gordon που τον Ιανουάριο έφυγε για την Νιουκάστλ δήλωσε πληγωμένος από την συμπεριφορά της ομάδας και είπε πως πάντα θα εύχεται τα καλύτερα

O Gordon είπε σχετικά με την Έβερτον:

“Όλη μου η ζωή ήταν στην Έβερτον. Μεγάλωσα στην Έβερτον, δεν έβγαινα με φίλους και άλλα πράγματα όταν ήμουν νέος. Ήμουν πάντα στην Έβερτον, έτσι ήταν ένα τεράστιο μέρος στην καρδιά μου και στη ζωή μου, που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Από μακριά πάντα θα τους υποστηρίζω, θα τους εύχομαι πάντα τα καλύτερα.”

  Όταν ρωτήθηκε πόσο δύσκολα έγιναν τα πράγματα για αυτόν στο Μέρσεϊσαϊντ όταν φάνηκε ότι θα έφευγε από τον σύλλογο, εν μέσω μιας κακής φόρμας στο γήπεδο που οδήγησε στην απόλυση του προπονητή Φρανκ Λάμπαρντ, ο Γκόρντον είπε:

  “Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο. Κάποτε συμβαίνουν τέτοια πράγματα και είναι δύσκολο να συνέλθω, ειδικά επειδή κατάγομαι από εκεί. Μεγάλωσα σε αυτούς τους δρόμους». Ο Gordon εξέδωσε μια εγκάρδια δήλωση προς τους φίλους της  του κατά την αποχώρηση του απο την ομάδα. Όμως η δήλωση της ίδιας της Έβερτον που επιβεβαίωνε την αποχώρησή του ήταν το εντελώς αντίθετο. Είναι κάτι που παραδέχεται ότι τον έχει στενοχωρήσει. Ο Gordon είπε σχετικά :

Ναι, έγινε. Με πλήγωσε λίγο, δεν πρόκειται να σου πω ψέματα. Σκέφτηκα, είμαι ένα αγόρι 22 ετών, δεν θα χειριστώ τέλεια κάθε κατάσταση. αλλά ως σύλλογος με χιλιάδες ανθρώπους που εργάζονται γι ‘αυτούς, νομίζω ότι η προσπάθεια που  έκανα πέρυσι, συμμετείχα σε μεγάλο βαθμό στην αποφυγή του υποβιβασμου του συλλόγου. Κέρδισα το βραβείο του παίκτη της χρονιάς από τους παίκτες και του παίκτη της χρονιάς από τον προπονητή. Για αυτούς για να μην μου δείξω καθόλου εύσημα ή να με ευχαριστήσουν λίγο, με πλήγωσε λίγο, ναι».

αφησε ενα σχολιο