1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μεταγραφικά stories των ημερών

Μεταγραφικά stories των ημερών

Σχετική ηρεμία στα μεταγραφικά της ομάδας μας αυτό το διάστημα από την άποψη πως δεν

ακούγεται έντονα να “πλησιάζει” κάποιο συγκεκριμένο όνομα.

Βέβαια στην Αγγλία, όπου “παίζει” αρκετό χρήμα και ο τύπος “οργιάζει” σε οτι αφορά τη μεταγραφολογία πάρα πολλά ονόματα ακούγονται για πολλές ομάδες. Έτσι και για την Έβερτον διάφορες ιστορίες για περιπτώσεις παικτών συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας στον τύπο:

Η Mirror ισχυρίζεται πως η Έβερτον έχει κάνει πρόταση στην Crystal Palace για τον Scott Dann (κεντρικός αμυντικός) ύψους 8 εκ. λιρών. Αναφέρει πάντως πως ο Pardew θα την απορρίψει και θα απαιτήσει τουλάχιστον τα διπλά για ένα τόσο σημαντικό μέλος της ομάδας του.

Ένα σενάριο που κυκλοφορεί σε διάφορα δημοσιεύματα εντός και εκτός νησιού η περίπτωση του 24χρονου μέσου της PSV Georginio Wijnaldum. Λέγεται πως η Έβερτον έξέτασε τον παίκτη και έχει μπει στην διαδικασία απόκτησης του. Η Newcastle όμως φαινεται πως οδηγεί την κούρσα με τον manager director της Lee Charnley να βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το deal.

Ο Denis Praet, 21χρονος μέσος της Anderlecht βρίσκεται στο στόχαστρο του Martinez. Εκπληκτικό ταλέντο ο νεαρός Βέλγος που προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων ενώ η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί κοντά στα 10 εκ. λίρες.

Ο σέντερ μπακ της Juventus Angelo Ogbonna προτίμησε τελικά την West Ham, απορρίπτοντας την προοπτική της Έβερτον οποία ψάχνεται για κάλυψη στη θέση. Η ομάδα μας είχε καταθέσει και αυτή πρόταση αλλά ο παίκτης προτίμησε τα “σφυριά” όπου ίσως βρει ευκολότερα θέση βασικού.

αφησε ενα σχολιο