1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Χρειαζόμαστε ή όχι νέο

Χρειαζόμαστε ή όχι νέο striker?

Ο Marcel Brands φάνηκε να αποστασιοποιείται από τις επιθυμίες των οπαδών της Everton για να υπογράψει νέο επιθετικό αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το Liverpool Echo.

Οι αποτυχίες του Cenk Tosun οδήγησαν τον Marco Silva να κάνει στράικερ τον Richarlison για μεγάλο μέρος της σεζόν, αλλά ο Βραζιλιάνος ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που κατέδειξε ο Brands ως απόδειξη ότι ένας νέος στράικερ μεγάλης ονομασίας δεν είναι ακριβώς μια αναγκαιότητα.

Ο Brands δήλωσε: “Έχουμε μια καλή ομάδα και γνωρίζω ότι οι οπαδοί ρωτούν αν μπορούμε να βρούμε ένα νέο επιθετικό που μπορεί να σκοράρει 20 γκολ. Είμαστε πολύ, πολύ τυχεροί που έχουμε τρεις παίκτες με μεγάλες δυνατότητες που είναι μόλις 21 ετών. Έχουμε τον Dominic [Calvert-Lewin], έχουμε τον Richarlison και έχουμε τον Ademola [Lookman].Αν φέρω έναν νέο παίκτη, ένα τεράστιο επιθετικό ή ένα όνομα, θα πρέπει να καταστρέψω έναν από αυτούς τους παίκτες! Είναι επίσης ο στόχος μου να προστατεύσω αυτά τα αγόρια. Όλοι συμφωνούν μαζί μου ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και θαυμάσιο μέλλον. Ο Lookman και ο Richarlison είναι εξτρέμ και μάλιστα και ο Calvert-Lewin μπορεί να παίξει εκεί.”

Ο Brands δεν φαίνεται να ανησυχεί πολύ για το Theo Walcott που εμποδίζει το δρόμο του Lookman .Ένας έμπειρος επιθετικός θα προσέφερε καθοδήγηση και ένα σημείο εστίασης σε αυτούς τους νέους – δεν θα τους καταστρέψει – και ο Brands σκέφτεται εάν πιστεύει ότι η Everton δεν χρειάζεται νέο επιθετικό αυτό το καλοκαίρι.

αφησε ενα σχολιο