1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. TARKOWSKI:ΤΟ ΠΑΘΟΣ TOY SEAMUS

TARKOWSKI:ΤΟ ΠΑΘΟΣ TOY SEAMUS

O James Tarkowski δήλωσε εντυπωσιασμένος απο το πάθος και το πόσο αγαπάει την Έβερτον ο Seamus Coleman. O 30χρονος αμυντικός δήλωσε: “Ποτέ δεν έχω δει έναν παίκτη να αγαπά έναν σύλλογο τόσο όσο ο Seamus

  Ο Coleman μεταφερόταν με φορείο εκτός γηπέδου αφού υπέστη βλάβη στους συνδέσμους σε μετά το αδέξια ενέργεια από τον Boubakary Soumare της Λέστερ. Παρά την αγωνία του, ο Coleman προσπάθησε να ηρεμήσει τους φίλους της Έβερτον από το φορείο του προς μεγάλη έκπληξη των συμπαικτών του. Ο Tarkowski είπε σχετικά: “Αυτό σου λέει τα πάντα για τον Seamus. Όταν γύρισα για πρώτη φορά να το δω, νόμιζα ότι φώναζε στο παίκτη που του έκανε τάκλιν, μόνο όταν άκουσα τους οπαδούς μας να αρχίζουν να ζητωκραυγάζουν κατάλαβα τι έκανε στην πραγματικότητα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, αλλά απλώς αντιπροσωπεύει το πώς είναι ο Seamus και την αγάπη του για αυτόν τον σύλλογο.”

. Ο Tarkowski, είναι πεπεισμένος ότι ο Coleman ο οποίος πιστώθηκε ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια στη αποφυγή του υποβιβασμού την περασμένη σεζόν θα εξακολουθεί να έχει επιρροή. Συγκεκριμένα ο Trakowski είπε: «Ο Seamus είναι τόσο καλός ηγέτης και καλός αρχηγός, είναι ένας πολύ καλός ομιλητής στα αποδυτήρια, οπότε θα είναι μεγάλη απώλεια σε αυτό το θέμα.Αυτό θέτει λίγο περισσότερο ως ανάγκη από τα άλλα παιδιά να αρχίσουν να μιλάνε και να πάρουν την ευθύνη . Όταν μιλάει (σ.σ ο Coleman) όλοι ακούν, η αγάπη του για αυτόν τον σύλλογο είναι απαράμιλλη. Ποτέ δεν έχω δει έναν παίκτη να αγαπά έναν σύλλογο όσο ο Seamus αγαπάει αυτόν τον σύλλογο, οπότε το πάθος, το νιώθεις πραγματικά όταν μιλάει για την ομάδα και τον σύλλογο και θέλει μόνο το καλύτερο για την Έβερτον. Βάζει τον σύλλογο μπροστά από τον εαυτό του πάση θυσία. Θα είναι μια απώλεια, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι περίπου παρόν.”

 

αφησε ενα σχολιο