1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Έφτασε η μεγάλη ώρα

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τα Toffees

Έφτασε το Σάββατο που επιτέλους θα απολαύσουμε εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι τι εστί ποδόσφαιρο! Η ώρα που τα αγαπημένα μας ζαχαρωτά ξεκινούν μία νέα σεζόν με πολλά if!

Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε το μυαλό στα κάγκελα, είχαμε πολύ αισιοδοξία, πολύ χαρά και ονειρευόμασταν Ευρώπη ακόμα και Champions League. Πέρυσι όμως, διότι φέτος τα σύννεφα του Λίβερπουλ μας έχουν περικυκλώσει αρκετά, η μουντάδα του γνωστού καιρού επανήλθε πάνω από το Goodison Park! Πρώτος εγώ, χωρίς να αποκλείσω γκρίνιες από σχολιαστές του κειμένου, δεν είμαι αισιόδοξος! 
Δεν με χαλάει ο Benitez, του έχω εμπιστοσύνη, τον σέβομαι σαν προπονητή, αλλά ξεκινάμε μία αγωνιστική σεζόν χωρίς κάτι χειροπιαστό ως μεταγραφές! Δεν με έχει ενθουσιάσει κάτι για να πω την αλήθεια! Μακάρι να βγω λάθος και να πάει πολύ ψηλά η ομάδα μας, ποιος δεν το θέλει άλλωστε! Το ρόστερ έχει παραμείνει ως έχει με 2-3 προσθήκες για τον πάγκο…Δεν μπορώ να πω πως η ομάδα έγινε χειρότερη από πέρυσι, ούτε κατά διάνοια! Αλλά ούτε και καλύτερη όμως, κοινός παρονομαστής ούτε κρύο ούτε ζέστη!
Φυσικά στα φιλικά που αγωνιστήκαμε, κάποιοι σημαντικότατοι παίκτες έλλειπαν λόγω Euro, Copa America, Olympics. Οπότε η πρώτη οργανωμένη ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος θα είναι κατ’ ευθείαν στο ματς με τη Southampton!
Έχουμε πάρει ως τώρα τους Gray, Townsend & Begovic. Γύρισαν μετά από δανεισμό οι Kean, Tosun & Kenny.
Λυπάμαι αλλά με το να μην έχω παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας μας στα φιλικά δεν έχω άποψη για το σχήμα που θα κατεβάσει ο Ισπανός! Οπότε περί σχημάτων και τακτικών, θέλω να πιστεύω πως θα πάει με τη λογική 4-3-2-1, εγώ έτσι κρίνω ως Τζόνι. Αν έχετε άλλη γνώμη μπορείτε να παραθέσετε παρακάτω τα σχόλια σας ελεύθερα!
Λοιπόν πάμε στα του αγώνα τώρα. Southampton ε?? Για να δούμε τι ομάδα έχει και τι έχει πετύχει ως τώρα στα φιλικά προετοιμασίας!
Αγόρασε τον Adam-Armstrong (Blackburn) με 17,70 m, Perraud (Brest) 12 m και Livramento (Chelsea) 5,4 m.

Έχασε όμως τον πολύ δυνατό της επιθετικό τον Ings για 35 m, επίσης σε 2η φάση έχασε και τους εξαιρετικούς παίκτες της όπως Lemina (Nice), Bertand (Leicester) & τον Gunn (Norwich).

Στα φιλικά που αγωνίστηκε φέτος κέρδισε Cardiff (4-0), Swansea (3-1) & Levante (1-0). Έχασε στο τελευταίο crush test που είχε από την Bilbao με 1-3 
Η προϊστορία μας με τους “Αγίους” δείχνει την τεράστια υπεροχή μας στην έδρα μας με 15 νίκες και 1 ήττα! Ελπίζω και αυτή την αγωνιστική σεζόν να ξεκινήσουμε με νίκη και να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο κλίμα στην ομάδα μας!
Τα υπόλοιπα πιο αναλυτικά θα γραφτούν την άλλη βδομάδα που θα έχουμε χειροπιαστά στοιχεία!
NIL SATIS NISI OPTIMUM

αφησε ενα σχολιο