1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Zlatan: ”Δεν υπήρχε σκοπιμότητα”

Zlatan: ”Δεν υπήρχε σκοπιμότητα”

Αθώος δηλώνει ο Σουηδός για το χτύπημα στο κεφάλι, στον Seamus Coleman.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν μιά σκληρή μάχη, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, οπού στη συγκεκριμένη φάση ο επιθετικός της Manchester έπεσε πάνω στον Ιρλανδό αμυντικό και στην κατάληξη φάνηκε να τον βρίσκει με το παπούτσι στο κεφάλι. Ο Coleman αντικαταστάθηκε λίγο μετά, όμως η αλλαγή όπως φαίνεται έγινε εξ΄αιτίας του άτσαλου πεσίματος. Πάντως ο Ibrahimovic δεν θα έχει κυρώσεις από την ομοσπονδία για τη φάση.

Ο Zlatan σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο:

“Ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι και μας έπαιξαν πολύ σκληρά. Άκουσα κάποιον σχολιαστή να λέει πως χτύπησα εσκεμμένα κάποιον στο κεφάλι αλλά ήταν απλά μιά μονομαχία και ο αντίπαλος με τράβηξε κάτω. Πιστέψτε με εάν θέλω να χτυπήσω κάποιον στο κεφάλι και να του κάνω ζημιά γνωρίζω πολύ καλά πως να το κάνω. Αυτό έχω να πω μόνο.”

Ο Coleman δεν σχολίασε την αμφιλεγόμενη πλευρά της συγκεκριμένης φάσης:

“Δεν είμαι από αυτούς που ζητούν αλλαγή με το παραμικρό αλλά δεν μπορούσα να σταθώ ίσια και δεν μπορούσα να τρέξω. Μετά τον αγώνα ήμουν πολύ καλύτερα. Δεν έχει νόημα να το παίξεις ήρωας σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να μπορείς να αποδώσεις στο 100% καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς σε άλλη περίπτωση μπορεί αυτό να κοστίσει στην ομάδα.”

αφησε ενα σχολιο