1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ

 Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν κάποιες φήμες που συνδέουν την Έβερτον με αγορά τερματοφύλακα. Η φήμη μοιάζει ανησυχητική σε συνδυασμό με της συνομιλίες για την ανανέωση του Jordan Pickford.

 Αρκετοί σύλλογοι της Premier League, συμπεριλαμβανομένης και της Έβερτον στοχεύουν τον τερματοφύλακα της Λάνς, Brice Samba. Ο 28χρονος Γάλλος πρώην παίκτης της Νόττιγχαμ Φόρεστ. Επαναπατρίσθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στην Γαλλία αλλά η εξαιρετική του απόδοση έκανε αρκετές ομάδες της Πρέμιερ λιγκ δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

  Ακόμα αυτές της μέρες διαβάσαμε και φήμες για την απόκτηση του Ρώσου τερματοφύλακα που δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπόντε/Γκλιμτ του 27χρονου Nikita Haikin.

 Πήγες συνδέουν της έντονες φήμες για την απόκτηση τερματοφύλακα με πιθανό ναυάγιο των συνομιλιών για ανανέωση του Jordan Pickford με την ομάδα μας. Βέβαια πουθενά επίσημα δεν αναφέρθηκε κάτι τέτοιο και είναι αρκετά πιθανό η Έβερτον να ενδιαφέρεται να αποκτήσει τερματοφύλακα στην θέση του Asmir Begovic, που το συμβόλαιο του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

αφησε ενα σχολιο