1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η κίνηση φιλάθλων #alltogethernow επανήλθε με μια νέα ανακοίνωση απάντηση, καλώντας για ακόμα μια φορά τον πρόεδρο Bill Kenwright να φύγει από την ομάδα. Την ανακοίνωση μπορείτε να την διαβάσετε παρακάτω:

Αγαπητέ «Πρόεδρε Μπιλ»,

Κάθε Εβερτονιαν είναι απογοητευμένος όταν διαβάζει την απάντησή σας στο Κίνημα All together now Ως Πρόεδρος του ΔΣ, είστε ο προφανής αρχηγός του συλλόγου ΜΑΣ. Υπό τον έλεγχό σας και την ηγεσία σας, ο μεγάλος μας σύλλογος περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που είχε ποτέ χωρίς τρόπαιο και έχει συμμετάσχει σε περισσότερες μάχες υποβιβασμού παρά σε τελικούς κυπέλλου.

  Πέταξες τον Διευθύνοντα Σύμβουλό μας κάτω από το λεωφορείο (σ.σ under the bus έκφρασή που σημαίνει πως τον εξέθεσε). , κάτι που αναμφίβολα θα προκαλέσει μεγαλύτερη αναστάτωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του χειρότερου συλλόγου του πρωταθλήματος. Τώρα βρισκόμαστε σε μια ακόμη μάχη για τον υποβιβασμό, τα οικονομικά του συλλόγου μας έχουν εκτοξευθεί και είμαστε υπό έρευνα από μια Ανεξάρτητη Επιτροπή της Premier League.

 Ο σύλλογος ΜΑΣ είναι σε κρίση. Ωστόσο, η πρώτη σας δήλωση εδώ και μήνες είναι να παραπονεθείτε για τα πανό. Φοβόμαστε ότι όλα όσα έχει κάνει η επιστολή σας επιβεβαιώνουν το μέγεθος του χάσματος ανάμεσα σε εσάς, το διοικητικό συμβούλιο και τους οπαδούς της Έβερτον. Οι παίκτες μαζί με τους Εβερτόνιανς κράτησαν τον σύλλογό μας ψηλά την περασμένη σεζόν.

 Προσπαθείτε να διεκδικήσετε τα εύσημα για την αποφυγή του υποβιβασμού μας πέρυσι είναι προσβολή για τους Εβερτόνιανς που χαιρετούσαμε τους προπονητές και τραγουδούσαμε με την καρδιά μας. Ειλικρινά, η επιστολή σας είναι παραληρηματική. Η επιστολή σας προσθέτει βάρος στο γεγονός ότι δεν μπορείτε και δεν θα κερδίσετε ποτέ ξανά την εμπιστοσύνη των οπαδών της Έβερτον, ούτε είστε ποτέ ευπρόσδεκτος πίσω στο Γκούντισον Παρκ.

 Η θέση σας είναι αβάσιμη, ο χρόνος της εγωκεντρικής σας απάντησης ήταν σκανδαλώδης. Ως κίνημα και ως Εβερτονιανς νοιαζόμαστε για το μέλλον του συλλόγου μας και καταβάλλουμε όλη μας την προσπάθεια για να στηρίξουμε την ομάδα την Πέμπτη σε αντίθεση με τις διαμαρτυρίες, όλα αυτά παρά την κωφή σας ανακοίνωση μέσων ενημέρωσης την παραμονή του τεράστιου αγώνα με την Πάλας. Από σεβασμό για τον σύλλογό μας, φύγετε τώρα και επιτρέψτε μας να ενωθούμε για τον αγώνα του υποβιβασμού που μας άφησε η κακοδιαχείριση σας.

#AllTogetherNow

αφησε ενα σχολιο