1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΥΝΗΜΑ

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΥΝΗΜΑ

 Πλησιάζουν σχεδόν 2 μήνες και 8 παιχνίδια από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Sean Dyche. Προκαλεί εντύπωση ότι μόνο ένας παίκτης δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τον Άγγλο τεχνικό στο κέντρο της άμυνας.

 Πρόκειται γα τον Yerry Mina. Έχουν γίνει αλλαγές και αλλαγές, αλλά στον Κολομβιανό δεν έχει δοθεί ακόμη ούτε ένα λεπτό για να αποδείξει την αξία του. Ο Dyche έχει αντικαταστήσει στους τελευταίους αγώνες τον Conor Coady  με τον Michael Keane και δοκιμάζει τον Ben Godfrey όπως τον χρησιμοποιούσε και ο Carlo Ancelotti ως αριστερό μπακ

 Έχει χρησιμοποιήσει ακόμα τον Mason Holgate στην ήττα απο την Άρσεναλ. Ενω όπως έχουμε γράψει σε παλιότερο άρθρο ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες να μιλήσει με τον Jarrad Branthwaite που είναι δανεικός στην Ολλανδία. Όμως δεν έχει δώσει ακόμα ούτε δευτερόλεπτο στον Yerry Mina.

Ο 28χρονος αμυντικός είχε και φέτος όπως και τις προηγούμενες σεζόν πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά όποτε ήταν διαθέσιμος, οι προηγούμενοι προπονητές τον χρησιμοποιούσαν είτε ως βασικό είτε ως αλλαγή. Όμως ο Sean Dyche με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, στέλνει ένα μάλλον ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο Κολομβιανός αμυντικός δεν υπολογίζεται.

 

αφησε ενα σχολιο