1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

 Η υπόθεση της εξαγοράς της Έβερτον από την 777 Partners μάλλον δείχνει να προχωράει κανονικά. Τα τελευταία νέα λένε πως ο συνιδρυτής της εταιρίας Josh Wander είναι αισιόδοξος. Όπως και πως η εταιρία είναι έτοιμη να χορηγήσει και νέο δάνειο στην ομάδα παρά τα αντίθετα λεγόμενα μέχρι πριν λίγο καιρό.

 Μιλώντας στην εκπομπή του στο talksport την Τρίτη (26 Μαρτίου, 11:40) ραδιοφωνικός παραγωγός Jim White είπε: «Συνάντησα τον Josh Wander των 777 Partners τις προάλλες και ήταν σύντομος, τον ρώτησα Ποια είναι το τελευταία νέα;» Ο Wander απάντησε λέγοντας: «Δεν μπορώ να τους πω τίποτα ακόμα (τους οπαδούς της Έβερτον), γιατί η Πρέμιερ Λιγκ έχει προτείνει να μην το συζητήσουμε δημόσια. Είναι φρόνιμο να μην μιλήσουμε, αλλά μόλις εγκριθεί η συμφωνία, τότε θα σας μιλήσω».». Ο White ρώτησε: «Είστε σίγουροι ότι θα εγκριθεί;» και ο Wander απάντησε «Ναι είμαι»

 Την ίδια στιγμή ο δημοσιογράφος του inews Mark Douglas γράφει σε χθεσινό δημοσίευμα: Οι επίδοξοι ιδιοκτήτες της Έβερτον, 777 Partners, θα χορηγήσουν άλλο έναν δάνειο στον σύλλογο στα τέλη Μαρτίου για να καλύψει τους μισθούς και το κόστος κατασκευής του νέου γηπέδου στο Bramley Moore dock, από ότι  καταλαβαίνω. Το δάνειο εγκρίνεται με την αναμονή της απόφασης για τη μακροχρόνια εξαγορά τους που θα ληφθεί τελικά μετά τις διακοπές του Καθολικού Πάσχα, με πηγές κοντά στον αμερικανικό όμιλο να επιμένουν ότι τώρα είναι «πολύ πιθανό» να διατεθεί μια ακόμα δόση χρηματοδότησης στην ομάδα. Αν και το μέγεθος του δανείου είναι άγνωστο, η συνολική επένδυσή τους στον σύλλογο θα πλησιάσει τα 200 εκατομμύρια £ μετρητά τα οποία θα μετατραπούν σε ίδια κεφάλαια εάν εγκριθεί η εξαγορά.

 Κατά τα φαινόμενα η εξαγορά της ομάδας θα προχωρήσει αν και στην αρχή υπήρχε η αίσθηση ότι η 777 Partners δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Πρέμιερ λιγκ.

 

 

 

αφησε ενα σχολιο