1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

 Μια πρόταση που  αλλάζει τα μεταγραφικά δεδομένα που γνωρίζαμε ως τώρα έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

 Η δημοσιοποίηση της πρότασης ξεκινήσε από τον Βέλγο δημοσιογράφο Sacha Tavolieri και έμοιαζε απο την πρώτη στιγμή τόσο συγκεκριμένη που ήταν δύσκολο να την αγνοήσεις. Ο Tavolieri έγραψε στο λογαριασμό του στο twitterΗ Έβερτον έβαλε στο τραπέζι πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ στο τραπέζι για τον El Bilal Toure! Τα ζαχαρωτά πρόσφεραν 5ετές συμβόλαιο με ακαθάριστο ποσό 4,3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Η Γουλβς, η Νότιγχαμ Φόρεστ & η Φούλαμ επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα. Υπάρχει ενδιαφέρον για τις ομάδες της Serie A αλλά δεν έχει γίνει ακόμη καμία προσφορά. Κινείται.”

  Η επισημοποίηση ήρθε από τον διευθύνων σύμβουλο της Αλμερία, Μοχάμεντ Ελ Άσι, που επιβεβαίωσε ότι η Έβερτον υπέβαλε προσφορά για τον επιθετικό  σε συνέντευξή του στο Diario De Almeria στις 4 Ιουλίου. Έτσι πλέον μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο ότι η κατάσταση που παρουσιαζόταν ως τραγική και τα δημοσιεύματα που έγραφαν για αδυναμία της Έβερτον να ξοδέψει χρήματα για μεταγραφές ήταν μια νέα σειρά από μυθεύματα, από αυτά που δυστυχώς διαβάζουμε αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό.

  Ο El Bilal Toure είναι μόλις 21 ετών και αγωνίζεται στην Αλμερία. Είναι επιθετικός και διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μάλι όπου είναι συμπαίκτης του Abdoulaye Doucoure. Στην πρώτη του σεζόν φέτος στην Αλμερία που τον απέκτησε από την Ρεμς το περασμένο καλοκαίρι με ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομύρια ευρώ, πέτυχε 7 γκολ σε 21 εμφανίσεις και έδωσε 2 ασίστ

 Την σεζόν που τελείωσε πέτυχε κάτι ανάλογο με την Αλμερία  που την τελευταία αγωνιστική σώθηκε στην Λα λιγκα αφού πήρε εκτός έδρας ισοπαλία με την Εσπανίολ 3-3. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα ο Toure άνοιξε το σκορ.

Ακολουθεί η καρτέλα του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με highlights από την σεζόν που μόλις τελείωσε.

αφησε ενα σχολιο