1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ;

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ;

 Σύμφωνα με την Telegraph, η Έβερτον δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν την συνεργασία της με την Δανέζικη εταιρία ένδυσης Hummel.

 Όπως γράφει η εφημερίδα στην ομάδα έχουν ξεκινήσει συνομιλίες με τον Βρετανική εταιρία Castore, μάλιστα οι φήμες αυτές έρχονται σε μια περίεργη εποχή για την Castore. Mια στιγμή που αρκετοί σύλλογοι έχουν εγκαταλείψει την εταιρία ένδυσης ή βρίσκονται στη διαδικασία να το κάνουν.Η Άστον Βίλα διαμαρτύρεται για τις αμφιλεγόμενες φανέλες με «wet-look» και η Νιούκαστλ εγκαταλείπει τον προμηθευτή μόλις δύο σεζόν μετά την συμφωνία 5 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο.

 Υπάρχει η πεποίθηση ότι οι φανέλες μπορεί να επηρεάζουν την απόδοση της ομάδας του Ουνάι Έμερι καθώς ιδρώνουν γρήγορα και οι ανησυχίες αυξάνονται για τη χρήση στις από τις γυναικείες ομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν του γυναικείου πρωταθλήματος την Κυριακή. Η Άστον Βίλα έχει ήδη ασκήσει πίεση στον κατασκευαστή, αν και το ζήτημα μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να λυθεί. Ένας εκπρόσωπος του Castore δήλωσε την Πέμπτη ότι η εταιρεία αναγνώρισε ότι ο χρόνος ήταν ουσιαστικός για να βρεθεί μια λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι ανδρικές όσο και οι γυναικείες ομάδες. «Υπήρξαν κάποιες εικασίες των μέσων ενημέρωσης για ένα πιθανό πρόβλημα με το ποδοσφαιρική ενδυμασία που παρείχε η Castore στην Άστον Βίλα», ανέφερε η δήλωση. «Εργαζόμαστε στενά σε συνεργασία με τον σύλλογο για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να ανταποκριθούμε στα πρότυπα που αναμένουμε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο για την υπομονή και την υποστήριξή του μέχρι σήμερα. Ως περήφανη νέα βρετανική μάρκα, τηρούμε πάντα τα υψηλότερα πρότυπα και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοση των προϊόντων μας. Αυτό σημαίνει αντιμετώπιση τυχόν ανησυχιών των πελατών με ταχύτητα και ταπεινότητα.»

 Είναι χαρακτηριστικό ότι η στιγμή που οι συζητήσεις βγαίνουν στην δημοσιότητα δείχνει σίγουρα περίεργη και υπάρχουν εικασίες ότι ίσως να έχει να κάνει με την πληγωμένη εικόνα της Castore.

 

 

αφησε ενα σχολιο